albagpipe (11-09-2012)
Добро утро и успех на всички.
Относно цитираните проценти за тренда, тоя Ал Брукс май е преписвал от Дау- това съм го чела при него, че 80% процента е по-вероятно тренда да продължи, а също някой извадки от Ган, койт оказва същото
Та имайки предвид кой кога е писал и живял-единия е преписвал.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
приветДобро утро и успех на всички.
Относно цитираните проценти за тренда, тоя Ал Брукс май е преписвал от Дау- това съм го чела при него, че 80% процента е по-вероятно тренда да продължи, а също някой извадки от Ган, койт оказва същото
Та имайки предвид кой кога е писал и живял-единия е преписвал.
...четеш избирателно (наказателно и по конкретно предубедено)...както писах по горе...първоизточника на това 80/20 не е нито Ганн нито Дау...това е по скоро теория/закон и се води <<оптимум по Парето>> (Вилфредо Парето) и подобно на фибото такава зависимост може да бъде наблюдавана в много сфери...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не не чета избирателно,просто отбелязах, че тези неща съм ги чела при други автори, които са творили преди Ал Брукс- неговото творчество не познавам чак в детайли.
Благодаря за уточнението за Парето, ще го погледна, както май отдавна е станало ясно съм педантична в детайлите.
Съжалявам, ако си ме разбрал погрешно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ ,всичко убаво до сега ,но и тук да пиша за шиша
17.15 до 17.35ч![]()
АЛФЧО БЛАГОДАРСКО !!!
Какво очакваш тогава да породи шиш
а не да кажем в 15:30 часа????)
..................)
Реда пуснах едно индикаторче със една много специална КАКА в моята тема
https://forum.bg/showthread.php?552-...реба/page6
Понеже те знам че си по Каките ,ако искаш може да транскрибираш Кака -системата си с него
Кой знае току виж се подобрили и процедурите![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ще го погледна когато имам време !!!..................)
Реда пуснах едно индикаторче със една много специална КАКА в моята тема
https://forum.bg/showthread.php?552-...реба/page6
Понеже те знам че си по Каките ,ако искаш може да транскрибираш Кака -системата си с него
Кой знае току виж се подобрили и процедурите
БЛАГОДАРСКО !!!!
)
РЕДА процедира а нафтата фалира![]()