То става веднага прехвърлянето на пари и ако я вържеш към скрила , обаче таксата си е доста голяма.
А сега не е за теглене долара ,по-добре да си ги трупаме , че доста се срина като коефициент .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (10-09-2017), borkooo_pz (10-09-2017), minkov (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
За дебитна карта ли говориш?
Пробвала ли си?
На мен ми отне 3 дни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Desi 88 (10-09-2017), borkooo_pz (10-09-2017), minkov (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
Вързах кредитната карта и става веднага , дебитната тука нали говорихме ,че е доста скъпо прехвърлянето.
иначе влизам сега в скрила , гледам пак искат документи за верификация...това ще да е нещо ново . нали един път вече са пращани
borkooo_pz (10-09-2017), daniwin (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
Трябва да се снимаш как държиш личната си карта. Просто още една стъпка на верификация.
borkooo_pz (10-09-2017), daniwin (10-09-2017), minkov (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
Така с тази верификация /на живо /е мъка .
Тук при нас сега направиха така да се активират предплатени тел. карти ,сина прави на двама ,е ужас .То не беше светлината слаба ,не се виждало , какво ли не .И тези ако са така![]()
на компютъра ако не ти е добра камерата има проблеми с верификацията за това по добре да се направи през приложението на скрил за телефон става веднага
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
borkooo_pz (10-09-2017), minkov (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
А не може ли от твоя скрил , чрез опцията -да пратиш на приятел , пак в твоя сметка ?
Аз само мога да кажа едно голямо Благодаря на кака СИСА
Че преведе всички бонуси малко по бързо от миналия месец![]()
borkooo_pz (10-09-2017), minkov (10-09-2017), daniwin (10-09-2017), lyubo (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
То да си го трупаме, ама дали скоро ще стане по-добре курса. Аз мисля, че няма да стане по-добър скоро, даже напротив, ще се влошава работата...
----------
верно, че вчера влизах в скрила от телефона и то ми поиска достъп до камерата, ама на мен ми се стори много нагло и го шутирах. Явно трябвало да бъда по-внимателен![]()
borkooo_pz (10-09-2017), daniwin (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
за да се извърши тая новата верификация която искат скрил трябва да им разрешиш достъп до камерата си независимо дали на настолен компютър, лаптоп или на телефон или таблетТо да си го трупаме, ама дали скоро ще стане по-добре курса. Аз мисля, че няма да стане по-добър скоро, даже напротив, ще се влошава работата...
----------
верно, че вчера влизах в скрила от телефона и то ми поиска достъп до камерата, ама на мен ми се стори много нагло и го шутирах. Явно трябвало да бъда по-внимателен
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
kypa (10-09-2017)