като се влезне в скрила и излиза едно съобщение за потвърждение на личните данни и следваш инструкциите там е показано какви действия трябва да се извършат
като се влезне в скрила и излиза едно съобщение за потвърждение на личните данни и следваш инструкциите там е показано какви действия трябва да се извършат
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
ще видим какво искат , съобщението, което ми излезна беше да влезна в профила и настройки и оттам.
иначе картата ми изтича август 2018
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-09-2017)
И в моя акаунт искаше да се потвърдят отново данните в скрила, отново има пращах ЛК, Сметка за доказване на адреса , че даже май селфи искаха да си направя хахаха![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (10-09-2017), kypa (10-09-2017), daniwin (10-09-2017)
Оххххххххх ,добре ,защо доказване на адрес ?
Аз по лична карта ми е един ,а сега е друг ...... ,и какво няма да ми го признаят ли ?
Вече се чудя дали изобщо да се занимавам с този Скрил![]()
При мене веднъж изкара някакво съобщение да съм бил верифицирал нещо си, ама имаше три опции - пинь код, последните цифри на скриловата карта и още едно, май някакви документи да съм им бил пращал. Цифричките на картата въведох и всичко наред.
Бонбонукса верно ли дошъл? При мене няма нищо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nikolay_diankov_1982 (10-09-2017), minkov (10-09-2017), daniwin (10-09-2017), borkooo_pz (10-09-2017)
дошъл е , ама тази седмица СИСА много не е от дашните .При мене веднъж изкара някакво съобщение да съм бил верифицирал нещо си, ама имаше три опции - пинь код, последните цифри на скриловата карта и още едно, май някакви документи да съм им бил пращал. Цифричките на картата въведох и всичко наред.
Бонбонукса верно ли дошъл? При мене няма нищо..,
daniwin (10-09-2017), borkooo_pz (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
Ми дошъл е. Пък при тебе що няма, трябва да питаш шефаПри мене веднъж изкара някакво съобщение да съм бил верифицирал нещо си, ама имаше три опции - пинь код, последните цифри на скриловата карта и още едно, май някакви документи да съм им бил пращал. Цифричките на картата въведох и всичко наред.
Бонбонукса верно ли дошъл? При мене няма нищо.
----------
На мен пък дала бая повече, отколкото очаквах
Явно я кефя нещо, или съм много готин
daniwin (10-09-2017), borkooo_pz (10-09-2017), wannabe (10-09-2017), kypa (10-09-2017), КинО (11-09-2017)
може да се верифицираш с задграничен паспорт, шофьорска книжка или лична карта виж кое ще ти свърши работа
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
borkooo_pz (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
от цял чувал .... КораПри мене веднъж изкара някакво съобщение да съм бил верифицирал нещо си, ама имаше три опции - пинь код, последните цифри на скриловата карта и още едно, май някакви документи да съм им бил пращал. Цифричките на картата въведох и всичко наред.
Бонбонукса верно ли дошъл? При мене няма нищо.![]()
от целия форум баш на Кора да не дойде бонбукса![]()
шегата на страна , може да не ги превеждат на всички едновременно със Сиса .....
borkooo_pz (10-09-2017), kypa (10-09-2017)
сега влизах ,и ми дава ,че ми е активна сметката .
нищо не са ми искали за верификация .Пише 1000 евро лимит ,и нищо друго .Не знам ,освен да пробвам да прехвърля 10/20 евро и да пробвам
kypa (10-09-2017)