Добре де долар ден ама малко слабо натиска ако като се има предвид последната бича свещ ще го видим по-късно колко ще е като за долар ден
Добре де долар ден ама малко слабо натиска ако като се има предвид последната бича свещ ще го видим по-късно колко ще е като за долар ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бабо Мецо, като гледам цената проби МА 504 на 5 минути върна и сега се кани да я пробие за втори път надолу. май корекция ще има по-сериозна??????????? Не че ме касае.... ще скалпирам накъдето е движението.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
затварям дългото на -20 пипа.. тя търговията почти приключва.. нема за кога да го чакам..
Последна редакция от звездоброец : 30-06-2017 на 15:36
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
даже и 1.1430 може да тества. Коментара ми беше такъв, че мувинга на 5 минути показва средната цена за 1.75 дни или когато падне под МА 504 означава че средната цена започва да намалява за период от близо 2 дни(1.75 дни). Иначе дългосрочно още няма никакъв сигнал за къси освен за скалп. Някой може ли да ми каже как пускате такива ясни графики. аз ги правя с паинт и стават едни микроскопични......
Туканка сега требеше да има импулсно движение до 1,1430 ПОНЕ , ама МАКУЛКИТЕ решиха на всяко импулсче нагоре да разтварват и насякоха движението![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (30-06-2017)
на платформата натискаш дясна мишка, по средата има "запази като" ... излиза прозорче и избираш "графика". Излиза ти в един линк картинката. Влизаш тук, цъкаш на бутонче "вмъкни снимки", слагаш там линка, който излиза под графиката, втория ред. И си готовдаже и 1.1430 може да тества. Коментара ми беше такъв, че мувинга на 5 минути показва средната цена за 1.75 дни или когато падне под МА 504 означава че средната цена започва да намалява за период от близо 2 дни(1.75 дни). Иначе дългосрочно още няма никакъв сигнал за къси освен за скалп. Някой може ли да ми каже как пускате такива ясни графики. аз ги правя с паинт и стават едни микроскопични......
Безплатен обяд няма!
4ono (30-06-2017)
приключи.. квот било-било.. койт изкара-изкарал.. 400 пипа спад ги оставяме за другата седмица..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Звездоброец, когато пускаш такива поръчки и цената върви срещу теб, като в случая и стопа беше на 1.1385 под последното дъно( от 1.1433 до 1.1383 са 50 пипса.), можеше на 1.1396 да удвоиш и да рискуваш още 11 пипса. средната цена щеше да ти стане 1.1415 и сега щеше да прибереш профит на двойна позиция от 5 пипса. Много пъти съм се измъквал така, стига да знаеш къде е подкрепата и като доближи на 10-12 пипса да удвоиш и на 5-6 пипса още един дубъл със стоп на всичките на 1.1385. Като се отблъсне от подкрепата затваряш. Рискувал си 48 пипса и с още 17 пипса риск може да излезеш на добра печалба.
и ако продължи в грешната посока, загубата двойна.. не го практикувам това..