1,1433 и стопа последно е на 1,1396.. наближава.. чакам ги да видя дали ще го вземат..
1,1433 и стопа последно е на 1,1396.. наближава.. чакам ги да видя дали ще го вземат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (30-06-2017)
Хапи, почнахте да се бъзикате май с мене нещо.. дълги съм от връо.. да са..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (30-06-2017)
звездоброец (30-06-2017)
Днес е край на 3месечие/6месечение.
Вторник е почивен ден в сащ, вероятно и понеделник няма много да се работи.
Има яко тренд преди днес, което значи поне малък профит тейкинг, поне в началото на сесиите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
звездоброец (30-06-2017), babaMETZA (30-06-2017), nikolay_diankov_1982 (30-06-2017)
определено Маркета не реагира така както очаквах на данните.. най-вероятно наистина се прибират печалби от дългите позиции..
nikolay_diankov_1982 (30-06-2017)
Гледам го така някак си и последната бича свещ и ми се струва че е малка пък и дизела вика за надолу как да не пуснеш нагорено от къде да е точно входа за дългата това е въпроса
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А-бе какви дълги бре оййй, има МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИ ФУНДАМЕНТ, отиваме курс купува един долар за 100 ойротааа:facepalm:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизела след малко... до 18 : 00 ще бъде посечен....
Отново
ДАВАЙ ЕВРО !!! Искаме нов връхт![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Долар ден печалбари! Вчера някой писа за някакъв сетъп 9/30. Че това е точно моят стил на търговия. от вече 6-7 години, само че с други мувинги и куките на РОС. Много добра стратегия. Като прибавя към нея и мартингейл с аритметична прогресияя с 10% печалба и няма празно. Днес ми гръмна два 10 пипсови стопа в кабела и после с двоен обем ги избих с +5 пипса печалба. В еврото пък облажих 22 пипса. и сега пак съм с пръст на спусъка. Да ви припомня че днес е петък и не е за предпочитане да се отварят дългосрочни позиции. Скалпчето обаче е вървежно.![]()
Ето моята програмка какво ми подсказа днес.
Последна редакция от 4ono : 30-06-2017 на 14:41
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
REDA (30-06-2017)