Айде добро утро колкото е утро и от мен гледам моята дълга от вчера си върви малко по малко поне към 1.13.. ги визирам аз нещатаКарталов това ми си струва за друга тема ама чак збравих за него
Последна редакция от JanJan : 23-05-2017 на 10:14
всеки момент трябва да почне да пада еврака.. официално обявявам край на възходящия тренд..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (23-05-2017)
Айде този път съм съгласен с тебе и даже продадох 1/4 от нормалния обем със стоп над върха.
----------
В смисъл съгласен съм за известен спад, не за край на ъп движението.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
звездоброец (23-05-2017), КинО (23-05-2017)
До 17ч., едва ли ще видим много под 1.1242. След това, ще го засилят нанякъде.
----------
Пазара, свикна вече. В днешно време, атентатите са почти ежедневни.
Когато бяха единични случаи реагираше бурно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До 17ч., едва ли ще видим много под 1.1242. След това, ще го засилят нанякъде.
Лимита е на 1.1226 бид............................................ ...........................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Skp (23-05-2017)
Може и до 1,11777 да го изтърсят![]()
![]()
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
требе да бием 1,1225 за да има още нанадоле.. крайно време му е да направи някой по-хубава корекцийка..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Браву! Позна от раз посоката на тренда.
Ами 35 пипса засега. За едни може и да са много за други са малко. Въпрос на гледни точки.
звездоброец (23-05-2017)
ми, от раз.. от 2-ри опит.. но пък точно на върха уцелих обръщането..