днес Маркета тотално наопаки от това което очаквах.. направо май трябва да съм благодарен, че с малко се отървах..
днес Маркета тотално наопаки от това което очаквах.. направо май трябва да съм благодарен, че с малко се отървах..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
бааааа, тия вече от пазара си прават та*ак с нас....
Ай да зима лимита на 1.1195 .... че иначе още ше го смъкна)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (23-05-2017), REDA (23-05-2017), toranagasan (23-05-2017)
Слагай лимита 500 пипа като начало и после ще го мислим
Сега е момента, да се направят големите пари
Първа цел 1.075000 мисля да търся после ще видим, как ще реагира там курса дали дебнат големи бици или няма никой
Народа чакаше 1.20-1.30, я да ги свалим стабилно от клона биците пък после ще мислим
----------
Много бици си мислеха, купим на 1.10 и печелим до 1.14 или 1.18 , да бе , те банките подаряват парите, те ще върнат до 1.07500 , ще въртят, и ако има още нагоре ще го изиграят хитро да объркат публиката и да я оберат
Тази игра се играе хитро иначе губиш![]()
Последна редакция от Forex : 23-05-2017 на 17:56
след като ме отказаха от късите, чак тогава почнаха да падат.. и за еврото и за паунда говоря..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (23-05-2017)
Кино, на пазар като днешния, 1 изкаран пип требе се брои за 10.. та направо требе да черпиш..![]()
КинО (23-05-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
звездоброец (23-05-2017)