![]()
е така де - всичко е въпрос на пари ........... ирИпортерката, и лИкарЯ, и УбразУванието, и..... кво ли не ............. качеството не влиза в сметката - важното е да не се напъваме и да е евтино ......................![]()
Безплатен обяд няма!
В един момент всичко лъсва. Все пак като те наемат на работа по диплома, ако ги няма знанията, скоро ще си търсиш нова работа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако имаш вуйчо владика може и да не си търсиш работа.
Държа те -нямат избор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не знам дали ще си търси работа,но като знам колко мои съученици работят в данъчното,банки ,а едвам изкласиха с 3 ...се видях в чудо
сега гледат само парички да прибират и друго не е важно.
ооо, болшинството некадърници са се "нагласили" точно из държавната администрация
когато фирмата ни работеше в БГ и трябваше да набирам персонал, всеки кандидат, който идваше от там, директно го шкартирах![]()
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (07-05-2017)
спомням си 94г. когато бях на изпит в аграрния -бяхме през 5 банки човек и ни пазеха по 10 човека, това да не идеш на практ.упражнения .... оставаш без подпис ... четехме като луди за една 4 , а 2005 в ВУЗА ,залата имаше 200 души изпита един тест за малоумници ,а те даже и по телефоните спокойно си питаха за отговорите !!!!!!!!!
спомням си 94г. когато бях на изпит в аграрния -бяхме през 5 банки човек и ни пазеха по 10 човека, това да не идеш на практ.упражнения .... оставаш без подпис ... четехме като луди за една 4 , а 2005 в ВУЗА ,залата имаше 200 души изпита един тест за малоумници ,а те даже и по телефоните спокойно си питаха за отговорите !!!!!!!!!![]()
![]()
мдаааа, има една наука"диалектически материализъм" и в нея има един закон (ние едно време ги учехме, ама чак сега го разбирам) .......... количествените натрупвания водят до качествени изменения
----------
тези с "вуйчото владика" въобще не забелязват и не ги интересува настроението на колегите - напротив - много добре използват положението си, за да се облагодетелстват (не говоря за пари)
----------
може ли и тук да отговоря - това, което пишеш е от графата "пожелателно"- в БГ почти навсякъде цари роднинството и евтината работна ръка. Трябва да е замесен някой чужденец, за да се стигне до качество. Чак съм се чудела, как им излизат сметките с парите на тези хора .... хранят не продуктивни служители и работници и хич не им дреме .................
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (07-05-2017)
те и много се записват да учат само да викат че са вишисти,или че мама и тате са ,та и то трябва да е.
Happy68 (07-05-2017)
аз спирам да пиша, че може пак да яхна метлата - тези неща са ми много болна тема![]()
![]()
![]()
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (07-05-2017)