На хартия всичко им е ок..............
Минков доскоро зам ректор на Варненския е, а може още да е , бащата на Свинетка, тя и там си е правила магистратурата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм се интересувал кой какъв е. Познавам част от академичния състав - повечето са читави хора, ама идеята на този университет е да печели пари и колкото и да са читави преподавателите събирането на таксите е по-важно от качеството на образователния процес
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много ВУЗ, много нещо у нас, кой не е записал виШУ, той не е изкарал
Всъщност резултата от това е, че точно кадърните не изкарват.
Моят син като записваше трети курс го питах как стават тези работи, като има 3-4 невзети изпита от първи и втори и той ми каза - изпитите са си изпити, ама таксата е по-важна. Това в Софийския университет.
И след първия семестър на трети курс каза, че се отказва и ще си остане без образование, защото не може да приеме да го късат на изпити по предмети, по които той знае повече от преподавателите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
СУ, отдавна не е това, което беше, като всяко нещо в тази държава
Вече няма толкова студенти колкото са местата по университетите тук, така че конкуренцията за таксите е безмилостна
Явно е зле образованието. Още кога беше в средното сина ми на една родителска среща попитах като го завършат това училище каква специалност ще получат, а класната и половината родители в хор ми отговориха: никаква, те нали ще следват децата.
де да знам, кога аз ходех на училище, даже от най-калпавата гимназия се получаваше някаква специалност, ама сега май няма такова нещо
в тези ти думи каза ясно че и преди са давали "някаква", но калпава специалност, та сега защо да е по различно ?даже от най-калпавата гимназия се получаваше някаква специалност, ама сега май няма такова нещо
сега само стига да му се учи и работи на човек проблем няма, има всякакви курсове за модерни професии, като и стандартни занаяти /шофьор, фризьор, авто-тенекеджия 2500 лв. курса и м.н. други/.
нали човек се учи цял живот
То хубаво, че има разни курсове, ама защо му е тогава на човек да ходи на училище, след като файдата е никаква?в тези ти думи каза ясно че и преди са давали "някаква", но калпава специалност, та сега защо да е по различно ?
сега само стига да му се учи и работи на човек проблем няма, има всякакви курсове за модерни професии, като и стандартни занаяти /шофьор, фризьор, авто-тенекеджия 2500 лв. курса и м.н. други/.
нали човек се учи цял живот
lyubo (07-05-2017)