То му се полага ако ще пада яко, да направи още 1 лег до към 1.0770, да се накачат бичета и от там с голямата брадва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (17-03-2017), D-12 (17-03-2017)
Трачо ако не гледах графиките,а само те четях,щях да остана с впечатлението,че на пазара постоянно вървят яки трендове,ту бичи ту мечи. Уви реалността е друга![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (17-03-2017), D-12 (17-03-2017)
може да си пише колкото и каквото си иска, но не на място, където не е желан по този начин. На теб ще ти хареса ли да си направиш тема и някой постоянно да цвъка нещо си там ....
Безплатен обяд няма!
Говорим си за различни животниDraghi says it’s not time to stop QE in Europe
януари-1.0350-1.0830
февруари-1.0830-1.4900
(март-1.0780-1.44000-очаквано движение )
уви това сочи статистиката като трендове и пипове , всеки месец ги правим, това е месечно движение до края на март очаквам или първа седмица на април да стигнем 1.0440
не очаквам за ден да станеАз коментирам възможни движения на 5 мин. графика, а ти ми вадиш насреща седмична или месечна
![]()
Съгласен съм да се влиза с големи таргети, но в повечето случаи движенията не са права линия,още по малко при обръщане на тренд.А и ми е направило впечатление,че винаги обявяваш едни цели по 2-3 фигури,а затваряш на 20-30 пипа![]()
D-12 (17-03-2017)
Ако чакат от теб и мен да цвъкнем по нещо всеки ден , темата ще умре! Мързела е по силен и от глада.![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
toranagasan (17-03-2017), royal majesty (17-03-2017), Oleg (17-03-2017), D-12 (17-03-2017)
Дизела е дърто магаре, това с девойчето можеше и да сработи ако беше тинейджър, но вероятноста пак щеше да е ниска
----------
РЕДЕ, хайде ставай, стига си спал, че ми е скучно
Ела си тука да раздвижиш обстановката
Бомбето го преслушах, много работа има и не му е до форум![]()
Happy68 (17-03-2017), toranagasan (17-03-2017), royal majesty (17-03-2017), D-12 (17-03-2017)
Моля, да бъда извинен. Не погледнах ,че си цвъкаш редовно и си нацвъкала 8165 мнения, повечето от които като предишното, без стойност. Жалкото е че има и други малоумни същества, които са оценили поста ти като много полезен!
Кучетата си лаят, кервана си върви ...