Дизеле да ти кажа от доста време съм почти убеден,
че не си в Алпите, а сЪ те прибрали в Карлуково !!!!)
Дизеле да ти кажа от доста време съм почти убеден,
че не си в Алпите, а сЪ те прибрали в Карлуково !!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tra4o (17-03-2017), toranagasan (17-03-2017), Happy68 (17-03-2017), КинО (17-03-2017), D-12 (17-03-2017), CVC (17-03-2017), Emil Enchev (20-03-2017)
той по навик още със ставането направил регистрация.. не обърнал внимание, че Админа забравил да го банне..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
РЕДА спира да списва тука до окончателното
ЛИКВИДИРАНЕ на проблема ДИЗЕЛ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tra4o (17-03-2017), babaMETZA (17-03-2017), D-12 (17-03-2017), CVC (17-03-2017), Emil Enchev (20-03-2017)
И това трябва да е някакво голямо постижение ли? Направи си тема и си пиши на воля. Спри да спамиш В ТАЗИ.няма как да се реши, аз съм бил админ и знам админ панела какво може и не може и как да го изиграя
не е възможно не позволява техниката на форума
да не си ядосан, че си КУПИЛ ВРЪО и не върви , усещаш вътрешно 1.044000 как отиваме
не съм виновен, макулите не пускат еврото нагоре над 1.08 имат друг план
Удриииии долареее 1.0440000 БОЙ БОЙ по Биците
Безплатен обяд няма!
Tra4o, не знам дали си даваш сметка колко жалко изглежда всичко това, което правиш.
Обличай го в красиви фрази, но то си остава едно ЖАЛКО поведение.
D-12 (17-03-2017)
Не разбирам смисъла от този спам 1во . второ вече скочих на късите да подкрепя баба Меца
не чоже да се бута от 1 само. Очаквам поне 1.064 да тества
Tra4o (17-03-2017)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Сега стана интересно на пазара. Този спад на еврото беше хубаво движение, но
дали някой не продължава да го подпира отдолу?
Дизел , може ли да те питам нещо ? Админа каза че имаш постоянен бан , за това си правиш всеки ден регистрации . . така или иначе няма как да търгуваш този бонус , защо се хабиш![]()
А според мен поведението на Дизела, е абсолютно целенасочено, и много добре пресметнато.![]()
Последна редакция от Skp : 17-03-2017 на 14:04