Дизел прибирай дългите, че скъсих.................................... за двоен връх.
Дизел прибирай дългите, че скъсих.................................... за двоен връх.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
CVC (15-03-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (15-03-2017), L1914 (15-03-2017), toranagasan (15-03-2017), КинО (15-03-2017), CVC (15-03-2017)
Това си е връхчето 1.0750 макс ..........................................Аз знам къде отиваме ( горе-долу ) и защо ...............
Най - много 1.0920 ................
После .... 1.02 или '' подписа на Реда ''
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
CVC (15-03-2017)
Бреиииии човек като ви чете ще рече, че всички печелите...................ашкусум м..........................тъкмо взлезнах късо и ме отказа
и него касирах на 8 пипа профит
всичко е касирано и си пия бирата само
----------
Бравооо, човек като чете ще рече, че всички само печелите.................... АШКУСУММММММ..................
![]()
Нищо не казваш , бе мен .............. .
Нек'ви философии , неразбираеми за мен
С две думи .......... .. пускаш ли от тук '' Дълги '' -
Щот' не ми се пише излишно ..............
Да ти кажа от къде ще пусна '' Къси ''
И цел форум да ни гледа сейра![]()
![]()
Аха, страшно печелене удряме.
Тази седмица само нули и 1 минус имам, да видим тази сега.
.................................................. ...
Как сте агънца???
Нещо админа ни отряза писането. Взе ни мастилото и не се вижда.
Как сте агънца???
КинО (15-03-2017)