мислех, че слабостта на долара ще приключи със сутришната сесия, но тя очевидно продължава.. ако пробие 1,09 ще пробвам дълги аз..
----------
квоо стааа.. дълги съм от 1,0905.. таргет - до където дъде..................
мислех, че слабостта на долара ще приключи със сутришната сесия, но тя очевидно продължава.. ако пробие 1,09 ще пробвам дълги аз..
----------
квоо стааа.. дълги съм от 1,0905.. таргет - до където дъде..................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много лошо ниво за покупка си избираш.Надяваш се 1.09 да го пробие от 1-я път,което рядко става.Ако направи една корекция,за да събере малко сили,ще ти вземе стопа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (27-03-2017)
да, малко прибързано беше.. трябваше да изчакам да направи поне 10-15 пипа корекция.. ся кът се замисля..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз изтрясках къси от 1.09006!
Цял ден ги чакам да се наиграят!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не беше толкова лошо началото, първите таргети при йената вече паднаха.Ще трябва да забравя за късите и силния долар
Лошо начало на седмицата
Доларът продължава да спада и тази седмица, което е наистина неочаквано, поне за мен!
Снощният гап ( при EUR/USD ) запълване няма!![]()
Този бичи тренд завърши преди 40 мин!!!!
Сега навлизаме в корекцийка!!!!???
и да се купи връх, се иска майсторство.. не всеки го може.. стопа ми е на 1,0885..
----------
Приключих безславно аз.. общо -35 пипа за деня.. и отново същия филм.. ся цяла седмица ще търсим избиване..![]()
Ми, danitrader, незнам какво да мисля. Очаквах "здравословна корекция" при EUR/USD, която е в зоната 1.0920-1.0930, а днес едва 1.09 достигнахме, вероятно няма и пробив да се оформи.Сега навлизаме в корекцийка!!!!???
А на седмична графика нещата изглеждат много по-сериозни като възходящо движение. Стига тази седмица да се оформи стабилно барче, разбира се.
Глупостите на Тръмп обаче ме разколебават с отварянето на къси.
Колкото до терзанията на част от колегите тук във връзка със скъсяването и добавянето, всеки би следвало да си гледа в собствената паничка и да си контролира собствения риск. Затова има и стопове. А тези, които обикновено добавят, търгуват и други инструменти.
danitrader (27-03-2017)
На седмична възходащия тренд има още доста път .А аз направих една добавка към късата че цяла седмица я мъча
сета поне да опита да запълни гапа и оттам колекция но евентуално утре
Все си мислех, че при тази динамика, този тренд е блъф!!!!!
Започнаха атаката още с отварянето на пазара!!!!
Факта, че няма нищо ваѫно в календарчето е красноречив!!!!
Второ!!!!
При отварянето на Лондон, не забелязах някакъв по-сериозен интерес, за двиѫението!!!!
Малко трейдвах и си чаках!!!!
Имах в предвид 1.0904!!!! Там е третият и последен таргет на моята акулка!!!!
На такива места риска е минимален!!!!!!!!