ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (23-12-2016), Happy68 (23-12-2016), звездоброец (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Сто пийсе и деветяхто, човекът особено за такива като теб го е написал.
Да си седнат на ушите и да попрочетат това онова от хора, които са наблюдавали и патили!
Пък ти като искаш си продължавай с мятането по асмите и афъзките - ся що тръгна нагоре, ся що тръгна надолу, ся що не тръгва наникъде и пак ми удари стопа на 5 пипа
Най-добронамерено го казвам, без грам назидателност. Да не се обидиш!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (23-12-2016), КинО (23-12-2016), Happy68 (23-12-2016), toranagasan (23-12-2016), 0159 (23-12-2016), звездоброец (23-12-2016), kypa (25-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Бе то може, ама дали ще е реално като вече запразнихмеТоя е Хепи. Тоя е !!! Не знам дали е продал всичко.
В същност знам само, че е продал стс и нищо друго.
В смисъл РЕДА не знае да е продал нещо друго.
Матеев е най-големия ПЧЕЛАР по територията между другото,,,,
1,000000000000000000000000000000000000000000000000 00
Хепи ЧАДО)
може ли едно коментарче на свЯщите по дневна????
Аз нали одеве писах - на дневна имаме 2В отдолу и после (вчера) имаме подобно отгоре - не му хареса върха на 19 декември. И двете нива отказани. Макар че това 2В отдолу не ми харесва много - не е баш като хората - липсва ми връхче след 15 декември.
като цяло - не вярвам следващата седмица да се случи нещо съществено нагоре - надолу може, но най-реално по средата
И, както казах - все пак вече сме почивни дни - няма я ликвидността.
Безплатен обяд няма!
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря
Защото, когато котките ги няма, мишките празнуват и разкекерчват пейзажа- така по-ясно ли е?
Безплатен обяд няма!
kypa (25-12-2016)
Хепи сега глей как курсо ще се измуши до към ,,,около 1,0408,,,,![]()
kypa (25-12-2016)