Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (16-12-2016), D-12 (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
Стой бре, позицията е жива и в прекрасна форма. Даже понаедря на добри нива.РЕДА го очакваше и затова показа една графика със стрелкЪ !!!
За Абсата има една ЧАВКА !!!![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (25-12-2016)
ако отиде за втори опит на 1,0470 според мен да се търсят къси, а не да се чака пробив.. според мен де..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (25-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
kypa (25-12-2016)
Евродолара се движи като по учебник. Тества си 1.0470.
Сега какво следва, че новия урок не съм го учил още?![]()
kypa (25-12-2016)
0159 (16-12-2016), toranagasan (16-12-2016), КинО (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
За какво ти е дрон? Да надничаш в банята на съседката Ирджия ли?
Като ви чета, че говорите за евреи си спомням как моята асоциация при изговарянето на тази дума е
футболния отбор на Славия. Като дете ме водеха по мачове на любимия отбор и се е случвало да ходим с трамвайчето чак
до Овча купел, за да гледаме как наште играят със Славия. Големите винаги казваха - "ще ги бием евреите"...изобщо рядко
се използваше името Славия, а умело се заместваше с евреите. Аз май тогава питах какво е "евреи" и ми казаха, че като
порасна ще разбера.![]()
kypa (25-12-2016)
Щото никога не съм имал, пък и аз съм човек и аз заслужавам подарък от дедо пазар.За какво ти е дрон?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
0159 (16-12-2016), toranagasan (16-12-2016), КинО (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
А имаш ли тежка картечница? Вземи си две на цената на една.
Сега покрай войната в Сирия са на промоция.
Явно влизаш с яки обеми щом 50 пипса ще ти донесат парите за дрон. Те май не са евтини.![]()
kypa (25-12-2016)