Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Официално обявявам край на сесийния ден (малко по-рано, щото празници, нали разбирате).
Кой влял, кой излял, кой блял - пак ще блее, тва е!
В 18ч започва безпрецедентно сриване на еврото, което ще продължи и в първите 3 месеца на предстоящата година.
Аз отивам да РЕДя софрата и съм поръчал един самосвал ЧАФКИ ДОЛУ с безплатна доставка до адрес за предстоящите дни!
Весело празнуване на четвъртък вечер!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо по темата: Прибрах се и видях, че еврото е направило ръст до 1.0500 и леко спада. Реших, че е логично да се разпродава.Ти луд ли си бре................................
Родители нямаш ли????????
Някой да седне да тормози така синовете ми. ЩЕ ГО ИЗКЪРТЯ и него и баща му и братята му и дядо му ако има, барабар с майките и бабите............
Нищо чудно, че си лузър, то ти е генетично закодирано от най-ранна детска възраст.
Ще ти разкажа една подобна случка от далечното време когато бях 8и клас, а брат ми 4и. Някъв подобен дришльо с 2 години по-голям ходил да му взема парите и брат ми веднага долага. Ония имаше 2ма братя, единия 9и клас, другия войник. Първо с брат ми наритахме тоя малкия, после на средния , че ми се опъна му пукнах главата с една тухла и прекарах много часове консултация в детска педагогическа стая.
След някой друга седмица се появи и големия да ни бие с баща им, некъв пумияр там. Добараха ме и ми набиха шамарите, ама се отскубнах и директно се скрих в училище, при брат ми да го измъкна от класната им стая и се почна едно криене.
От сутринта до тъмно ни чакаха пред училище да ни убиват по техни думи. Нощувахме заключени в училището , крихме се по някакви стаички и кенефи, нашите са бяха поболели, но не ни докопаха. На сутринта в детската педагогическа и с кварталния у тоя.
Повече не са ни погледнали, щото знаят, че който може пада под ножа, който не, ще се търси вариант да падне.
Затова потърсих изненадата и купих от 1.04860. Сметката беше $20 и замина за по-малко от половин час. Това никога няма да ми хареса на еврото.
Качва много рязко понякога, но после за час-два всичко се връща в изходна позиция.
Относно твоята случка. Ами аз отраснах без да има мъже в къщи. Дядовците и бащата артисаха рано-рано. Имаше предимство, че се шляех по цял ден по улиците и нямаше кой да ме набие в къщи, ако
не слушам. Но нямаше и на кой да се оплача когато ям бой. Дори когато набия някой по-слаб после той идваше с баща си и ако мина само с дърпане на ушите беше добре.
Затова свикнах да се държа възпитано, за да избягвам конфликти. Сега си давам сметка, че човек като е нямал нормално семейство, то това се отразява на целия му живот.![]()
kypa (25-12-2016)
човек ако иска оправдания винаги ще си намери, ако се стегне и се хване за ръцете няма кой да го бутнеПърво по темата: Прибрах се и видях, че еврото е направило ръст до 1.0500 и леко спада. Реших, че е логично да се разпродава.
Затова потърсих изненадата и купих от 1.04860. Сметката беше $20 и замина за по-малко от половин час. Това никога няма да ми хареса на еврото.
Качва много рязко понякога, но после за час-два всичко се връща в изходна позиция.
Относно твоята случка. Ами аз отраснах без да има мъже в къщи. Дядовците и бащата артисаха рано-рано. Имаше предимство, че се шляех по цял ден по улиците и нямаше кой да ме набие в къщи, ако
не слушам. Но нямаше и на кой да се оплача когато ям бой. Дори когато набия някой по-слаб после той идваше с баща си и ако мина само с дърпане на ушите беше добре.
Затова свикнах да се държа възпитано, за да избягвам конфликти. Сега си давам сметка, че човек като е нямал нормално семейство, то това се отразява на целия му живот.
давай евроооо 1.20000 айде
до 1.62 -1.70 много пара ни чака![]()
Последна редакция от disel84 : 22-12-2016 на 18:48
kypa (25-12-2016)
Това 1.2000 в близките 10 години няма как да го видим. Виждаш, че еврото качва 50 пипса и после пада 60 за един час.
Изобщо положението е отчайващо и никакво стягане няма да помогне. Просто форекса е за хора с много пари.
Нямаш ли поне 10 бона в сметката и то излишни пари, които няма да ти трябват, то е безсмислено да се захващаш.
kypa (25-12-2016)
Аве ти нас за баламурници ли ни взимаш ве ??? Ти нормален ли си , шизофрения ли имаш ?Първо по темата: Прибрах се и видях, че еврото е направило ръст до 1.0500 и леко спада. Реших, че е логично да се разпродава.
Затова свикнах да се държа възпитано, за да избягвам конфликти. Сега си давам сметка, че човек като е нямал нормално семейство, то това се отразява на целия му живот.
Нали по-рано беше писал, че се грижиш за болния си баща и ти трябват пари , сега пишеш че си израснал без мъже в къщи ????
а никовете penman и Lubo който почти на 100 % са твои , там единия беше младеж, в другия беше стар и болен ....и сега поредната измислица....
а иначе че се си имал трудно детство за това съм сигурен че е било така....
kypa (25-12-2016)
Всеки икономически, пазарен, ценови или финансов балон представлява експанзивно покачване на цената на даден актив и разминаване на пазарната цената спрямо вътрешната стойност на актива. Всеки балон има своите уникални фактори и променливи, но в основата си всеки балон е комбинация от психологични и кредитни фактори. Тези фактори довеждат до нереалното търсене и раздуват балона.
В началото всеки балон започва с много здрава пазарна логика. Инвеститорите биват привлечени от фундаментите в даденият актив, индустрия или сектор. Инвеститорите правилно оценяват фундаментите, техните оценки се базират на вътрешната стойност на актива, на перспективите за растеж и бъдещите печалби. Повишеното търсене на актива от страна на инвеститорите, в следствие на дисконтирането на бъдещите ползи, неминуемо довежда и до повишение в цената. Това представлява реалното търсене, което се базира на пазарната логика.
Нереално търсене се случва в момент, в който има разминаване между цената и фундаментите на актива.
Важни са също и психологическите фактори. В условията на балон цари оптимизъм и еуфория от всички инвеститори. Медиите отразят всяка една малка и незначителна новина в сектора. Всеки живо да се интересува и да коментира пазара, брокери и анализатори щяха издигат инвестицията на пиедестал. Инвестицията от всички се счита за без рискова и мнението което битува е че само луд човек не би инвестирал. Навсякъде цари оптимизъм и всички са си сложили розовите очила в очакване на манната небесна.
Когато са на лице прекалено хубави бъдещи очаквания, които не кореспондират на реалността – имаме нереално търсене
Когато медиите започнат да говорят колко е добра дадена инвестиция и хората масово започват да купуват на кредити с цел бърза печалба, то тогава вече ще знаете, че балонът е на лице и е настъпил момента за продажби.
След като балона се спука и изкуствено завишените цени се сринат, огромна част от спекулантите, които са взели средства на кредит банкрутират. Техният банкрут води до още по-дълбок спад на цената и от там масова паника. Балонът не е завършен докато пазара не изчисти кредита от системата и цените не спаднат до нормални нива и стойности, които отговарят на пазарните фундаменти.
kypa (25-12-2016)