аз не знам какво стана с danitrader , почти съм сигурен че се е преобразил във някой от новите потребители във форума ..
аз не знам какво стана с danitrader , почти съм сигурен че се е преобразил във някой от новите потребители във форума ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (17-12-2016)
Верно, че темата май не е подходяща за евтини шегички. Все пак ако си в моя къръшки кладенец ще
търсиш нестандартни начини да се измъкнеш от там. Чувал съм за Любчо, но аз не мисля за самоубийство.
Що за глупост? Някой да ме цака нечестно и аз допълнително да се пречуквам?
Сетих се за големия Георги Анастасов (лека му пръст) как са се развили нещата при него за да стане артист.
Кандидатства политехниката (тогава това е било модерно), но не го приемат и по пътя си мисли какво ли го чака при срещата с
родителите му и минава покрай Витиз. Пита какво се учи тук и му казват актьорско майсторсто, но вече са запълнени списъците и
само министъра на културата може да разреши дописване. И той се пръква в приемната на министъра. Чака, чака и накрая излиза официален мъж (зам. министъра) и
го пита какво търси, а той му обяснява, че е изпуснал срока за записване, защото иска да го направи тайно от родителите си. Те не харесвали актьорството, че много се
целували по сцените. Като знаем какъв е зевзек човекът го харесал и му дал нужната бележка. После е ясно, че се справил брилянтно на изпитите и са го приели. Той си е природен талант.
Но това е само пример, че правилата не винаги са добра идея. Ако се спазваха Анастасов щеше да строи язовири и ние да нямаме артист като него.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо така се преобразяват тия хора ...
Каква им е далаверата от цялото това чудо?
4 цифрички бастисваш си таланта тук, смени пътечката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
0159 (17-12-2016)
въпростния danitrader беше споменавал няколко пъти , че не му трябва тоя бонус и щял да го дава на 159 да търгува със него .. това си го спомням много точно понеже нещо беше спорил с мен както винаги . .( говоря за danitrader )
Верно, че темата май не е подходяща за евтини шегички. Все пак ако си в моя къръшки кладенец ще
търсиш нестандартни начини да се измъкнеш от там. Чувал съм за Любчо, но аз не мисля за самоубийство.
Що за глупост? Някой да ме цака нечестно и аз допълнително да се пречуквам?
Сетих се за големия Георги Анастасов (лека му пръст) как са се развили нещата при него за да стане артист.
Кандидатства политехниката (тогава това е било модерно), но не го приемат и по пътя си мисли какво ли го чака при срещата с
родителите му и минава покрай Витиз. Пита какво се учи тук и му казват актьорско майсторсто, но вече са запълнени списъците и
само министъра на културата може да разреши дописване. И той се пръква в приемната на министъра. Чака, чака и накрая излиза официален мъж (зам. министъра) и
го пита какво търси, а той му обяснява, че е изпуснал срока за записване, защото иска да го направи тайно от родителите си. Те не харесвали актьорството, че много се
целували по сцените. Като знаем какъв е зевзек човекът го харесал и му дал нужната бележка. После е ясно, че се справил брилянтно на изпитите и са го приели. Той си е природен талант.
Но това е само пример, че правилата не винаги са добра идея. Ако се спазваха Анастасов щеше да строи язовири и ние да нямаме артист като него.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
и аз това се чудя , , . . . .,.,
----------
предполагам искат ново лице , нали знаеш една фирма ( лице )като не се хареса на околните , на пазара си сменя името - тук е същата работа . ..
Еми не е същата....защото колкото и да се стараше да си друг, начина на изказ и мислене трудно се прикриват.
Ще се стараеш ден ...два ....десет . И после ?:" Илия пак в тия"
Тъй като ме споменаваш ще ти кажа, че помня Данитрадер и не ми е обещавал бонуса си пък и технически няма как да стане.
Не го виждам като преобразен с нов ник.
Знаеш ли, Ники, че ми е малко странно мъже да клюкарстват за хора, които ги няма. Гнусно е дори.
Аз не съм идеален пример за добър потребител спазващ правилата и може да пиша повечко понякога (което доказва, че не ми дреме за бонуса, а просто искам да си изразя и защитя определена теза),
нооо ако коментирам някого то го правя директно в лицето му, както е прието при мъжете и хората с достойнство.
Чаткаш го форекса, разполагаш с пари и затова ми е непонятно защо понякога се държиш като женски полов орган?
Съвсем сериозно те питам. Другите които имат навик да обсъждат кой на кого им напомнял зад гърба му са или на заплата тук или
някакви утайки и последни дупки на кавала, за които не си струва да се говори изобщо и са в зад девет игнора в десети, но ти определено
много неприятно изненадващ с такива селски изпълнения. Дали пък някой алкохол не ти понася? Преди няколко дена изтърси нетърпима глупост, но
после ми предложи приятелство и го приех за жест на извинение. Сега пак?![]()