това са пълни глупости ... точно обратнотоЗащо ми е да си измислям? Още повече, че навсякъде се говори, че е важно човек да е позитивен иначе привличал лошото ..бла бла бла.
Да, ама аз като съм притиснат финансово и съм си направил някакви сметки за тези пари и сега да ги чакам и да не идват....няма как да си
свиркам и да пиша как всичко е наред, нали?
ей на, ти хем си постоянно негативен, хем привличаш само положителното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти си го пуснал вчера. По условие имат три работни дни да ти ги преведат. Какво си се размрънка. Значи ако в сряда още не са ти ги превели вече може да оревеш целия интернет, ама до тогава трябва да си чакаш чинно без да мрънкаш.Не става дума за някаква делавера. Вече обяснявах как стана при мене. Малки са ми сметките и слагам близки стопове, а
при първа възможност нулеви стопове. Редовно ми удрят тези стопове и после цената тръгва в моята посока, което е крайно изнервящо.
Имал съм позиции да стоят по няколко часа и после буууум един шиш да удари стопа и прааас в моята посока. Как да не се ядосаш?
Броил съм 12 ударени нулеви стопа за ден. Накрая една голяма нула като печалба и съдрани нерви. И тогава се вързах за спреда без да очаквам нищо и
дори не проверявах колко се е натрупало, защото тогава мислех, че се правят сметките в края на месеца. И когато погледнах се бяха събрали около 130 долара, което
си беше идеално, защото сметката ми береше душа.
----------
Ето сам виж:
Защо ми е да си измислям? Още повече, че навсякъде се говори, че е важно човек да е позитивен иначе привличал лошото ..бла бла бла.
Да, ама аз като съм притиснат финансово и съм си направил някакви сметки за тези пари и сега да ги чакам и да не идват....няма как да си
свиркам и да пиша как всичко е наред, нали?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според мен трябва да ги съди за забавянето
един вид пропуснати ползи![]()
А според мен когато си здраво закъсал за пари не трябва се буташ у форекса, щото почваш да бързаш, да губиш търпение, да приказваш глупости и всичко това не се отразява добре на търговията.
Въобще форекса е за хора дето не им трябват пари, но ги кефи да ги изкарват
То с пари какъв зор е, а без е просто пародия... Само като сложиш на масата необходимите срокове за отчината не резултати и тънките портфейли са до там.
Пародия е за човек с пари гледащ отвисоко,а познай какво е за хилядите безпаричници дето се опитват да направят нещо със смешни суми.
Няма смешни суми. Всеки може да си прави трейд даже и с малки суми. Въпроса е в очакванията. Няма как да си със сметка от 100 долара и да имаш очаквания да теглиш по 300 на седмица. Иначе не ти пречи да си търгуваш със стоте долара и да правиш 4-5-10 че и 20 долара на месец. Ама толкова. Ако искаш повече - фалит - това е.
Ами точно това, нищо не се случва за тях. Затова винаги казвам, че трейгинда иска на първо място уменията и след това едни поне 10к, които да не ги броиш. И 10к е някакъв минимум, според каквото е положението трябва да можеш да оцелееш поне една година докато разбереш ще я бъде ли търговията. Сега вероятно ще има поне десетина коментара на тема как няма проблеми и с 300$ акаунт...![]()
Точно там е големия въпрос в очакванията,иначе математически погледнато и с 1 долар може в центов акаунт-управляват се като 100,но точно очакванията и желанията и нуждите провалят работата.Няма смешни суми. Всеки може да си прави трейд даже и с малки суми. Въпроса е в очакванията. Няма как да си със сметка от 100 долара и да имаш очаквания да теглиш по 300 на седмица. Иначе не ти пречи да си търгуваш със стоте долара и да правиш 4-5-10 че и 20 долара на месец. Ама толкова. Ако искаш повече - фалит - това е.
С малките сметки пак може да се изтеглят големи пари, обаче трябва повече време. И точно оттам идва риска - от времето, не от първоначалния депозит.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
petar80 (18-12-2016)