Е то тъй де, голяма позиция в точния момент трябва да се отваря. Кибицането е докът се научим кой е точния момент и да съберем пари за капиталец, с който да отворим голямата позиция.
Е то тъй де, голяма позиция в точния момент трябва да се отваря. Кибицането е докът се научим кой е точния момент и да съберем пари за капиталец, с който да отворим голямата позиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
0159 (13-08-2016)
Не спирам да чета за форекса по всякакви сайтове и форуми (някои дори си личи, че не са ъпдейтвани от 3-4 години) и съм попадал на какви ли не случки, свързани с валутната търговия.
Като каза за пари за капиталец се сетих за една подобна драма, която четох преди месец. Дали е истина не мога да преценя, но звучи съвсем реално.
Един българин живеещ и работещ в Канада решил да се пробва във форекса и вложил 3000 долара. Изглежда търгувал много агресивно и е имал луд късмет, защото за
седмица-две сметката му нарастнала до над 100 000 долара. Разказва го друг българин, който бил очевидец как печелбарят изтеглил 5 бона и направил яко джамбуре
събирайки мощната българска диаспора в Канада. Явно решил, че ще става милионер и придължил да търгува в същия дух, но нещата се развили в друга посока.
За няма 2-3 дни загубил цялата си сметка до цент. Тогава обявил, че повече форекс няма да погледне и все пак останала утехата от големия купон.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
Който вади пари на демотата значи може да вади и с реалните принципа е същият, когато си покачвате баланса не бързайте веднага след като ви удари някой лимит да пускате отново, прибързаните решения много често водят до грешки!
Най добре през новият ден на чисто съзнание помислите дали да влизате някъде, удачно ли е, има ли сигнал, накъде е тренда защото пак ще ви го напиша от както се примерих че не мога да хва[am всичко (колкото и да ми се иска не стоя по цял ден пред компа, изпускам някой път момента за вход) и търпеливо изчаквам сигнали колкото време е нужно съм си увеличил баланса близо 40 пъти за два месеца !
Вместо сайтове и форуми - чети книги... Далеч по- полезни са... Особено и за новобранец
----------
Това с какъв риск от капитала при отваряне на сделка ???
На колко инструмента търгуваш ???![]()
toranagasan (13-08-2016), 0159 (13-08-2016), kypa (14-08-2016)
Форекса не е за недисциплинираните, рано или късно късметът спира и тогава заминава целият акаунт, зашото не са тото нещата, както си мислят повечето хора !
едит:
И аз съм си патил така примерно от 1000 долара съм ги правил 20 000 после започвам много да си вярвам (голяма грешка) както и прибързани решения съчетани с голям риск и аийде баланса се занулява за нула време !
Щях да попитам същото , но предполагам колегата е допуснал правописна грешка.......Това с какъв риск от капитала при отваряне на сделка ???
На колко инструмента търгуваш ???![]()
kypa (14-08-2016)
Това звучи неприятно, но се случва на почти всеки изглежда. Аз също вече имам подобен подвиг. Не направих кой знае колко голяма сметка, но вФорекса не е за недисциплинираните, рано или късно късметът спира и тогава заминава целият акаунт, зашото не са тото нещата, както си мислят повечето хора !
едит:
И аз съм си патил така примерно от 1000 долара съм ги правил 20 000 после започвам много да си вярвам (голяма грешка) както и прибързани решения съчетани с голям риск и аийде баланса се занулява за нула време !
сравнение с първоначалните пари я бях увеличил няколко пъти. Реших, че вече съм на прав път, натиснах още повече педала на газта и кривнах в дерето.![]()
kypa (14-08-2016)
Риска го определям по различен начин, за това писах че внимателно си подбирам входовете дори и да влезна с голям обем винаги съм на печалба първо и си слагам нулев стоп (или плаващ стоп) !
Използвам прости индикатори за целта macd 2 (мои си настройки), moving average за определяне на тренд, Stochastic (14,3,3) и bollinger bands (го пускам някой път) всичко друго е изградени умения !
колега toranagasanм няма правописна грешка,
Както писах в друга тема на демо за 6 месеца от 500 000 увеличих баланса на 7мл.
toranagasan (13-08-2016), kypa (14-08-2016)
Демото не ми е важно...щото е ДЕМО . Увеличението на капитала за 2 месеца 40 пъти на реална сметка ли го направи ?
според мен риска не трябва да е повече от 5 % от сметката , макар че аз често отварям над 10 % ..
kypa (14-08-2016)