Кофти е аз на един новозеландец се очатках мислех че котировките на брокера не бяха в ред и набих целия марджин и като върна 6 пипа ми разказа играта, Новобранска му работа ама 2800 ги лапнаха![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен чертежа на този канал не е коректен,какво си свързал с долната синя линия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То каквото и да чертаем нищо не значи и не се връзва на 80% с мисленето на големите
ако долара засили толкова ,че да се изпълни картинката ,то еврото трябва да отиде на 1.16 ,което нещо ме съмнява ......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ако говориш за снимката която съм пуснал, нищо му няма на канала, и не е задължително долната линия да е свързана с друго дъно, след като се образуват два върха се пуска ТЛ, след това се пуска успоредна на ТЛ линия която минава през дъното между двата върха и евентуално показва горе долу къде ще приключи движението.
пп Ше покажеш ли как ще е коректен според теб.
----------
Това е просто вариант не твърдя, че ще стане точно така, може да иде до 1500 и да отпраши нагори може и да не иде, варианти много.
То аз не изключвам да видим еврото даже и под 1.16 до края на годината. Тренда си е на доло всичко друго е заблуда. Като казввам трен говоря за многогодишен такъв а не утре и хоп сме на паритета. Вълната е на доло към момента и едни 3-45 фигури корекция не значат обръщане към момента
----------
Най добрия вариант е влизаш днес вземаш свойте 5-10 долара , общо за месеца 100-200 и си човека. Може и два месеца да си в позиция и накрая и 10$ да не му вземеш на златотоАко говориш за снимката която съм пуснал, нищо му няма на канала, и не е задължително долната линия да е свързана с друго дъно, след като се образуват два върха се пуска ТЛ, след това се пуска успоредна на ТЛ линия която минава през дъното между двата върха и евентуално показва горе долу къде ще приключи движението.
пп Ше покажеш ли как ще е коректен според теб.
----------
Това е просто вариант не твърдя, че ще стане точно така, може да иде до 1500 и да отпраши нагори може и да не иде, варианти много.
до края на годината по може да стане нещо подобно ,но ако погледнеш картинката движението е толкова стръмно ,и то в златото ,че на еврото ше се наложи да падне с 800 пипса за месец ,което ме съмнява , особено с последните заплахи на ЕЦБто за намеса...
просто времевата рамка на всичко не ми се връзва , или поне е малко вероятна ........
Аз корелации отдавна съм се отказал да търся, като реша да търгувам нещо гледам само неговата графика, не се мисля какво трябвало да стане някъде си та да стане и тук това.до края на годината по може да стане нещо подобно ,но ако погледнеш картинката движението е толкова стръмно ,и то в златото ,че на еврото ше се наложи да падне с 800 пипса за месец ,което ме съмнява , особено с последните заплахи на ЕЦБто за намеса...
просто времевата рамка на всичко не ми се връзва , или поне е малко вероятна ........
Защо месец то и за 4-5 да стане добре ще е . Движението към момента е много плахо и се влияе от почти всичко ставащо на пазара. Това говори за тънак пазар без посока, паниката е голяма и инвеститорите са несигурни . Това не знам до кога ще е така . ама не е добре това за никойдо края на годината по може да стане нещо подобно ,но ако погледнеш картинката движението е толкова стръмно ,и то в златото ,че на еврото ше се наложи да падне с 800 пипса за месец ,което ме съмнява , особено с последните заплахи на ЕЦБто за намеса...
както казваш варианти много наистина ,аз не казвам че няма да стане ,просто ми се струва по малко вероятен варианта ,това е .....