Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лично на мен ако трябва да споделя ми се вижда нагоре защото последния път нямаме тест на долния край на канала , което се вижда и на месечна. Но това не е в никакъв случай предпоставка за дълги според мен. Във петък го изхващах добре , но на 1600 се махнах , много чалъми ми зареди през последните 10 дена. Инъче си го търгувам почти всеки ден златцето. Аз бих изчакал тест на канала леко връщане и тогава бай. Но прердвид месеца в който се намираме поне след 20 август бих пуснал нещо дългосрочно. Най добрия вариант 5-10$ и беж към момента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
моята идея за дълги идва оттам че очаквам долара да коректира вече или да се поспре най малкото ,ако това вече става (еврото стабилно дръпна от дъното ) златото ше се получи най добре за удължаване щото е още затворено в рейнджа на дневна и са се натрупали ордери нагоре (е и надолу разбира се)...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
принципно си прав, дневно прави средно 5-10 долара, затова съм съгласен с теб, че най-добре е да взимаш и да бягашЛично на мен ако трябва да споделя ми се вижда нагоре защото последния път нямаме тест на долния край на канала , което се вижда и на месечна. Но това не е в никакъв случай предпоставка за дълги според мен. Във петък го изхващах добре , но на 1600 се махнах , много чалъми ми зареди през последните 10 дена. Инъче си го търгувам почти всеки ден златцето. Аз бих изчакал тест на канала леко връщане и тогава бай. Но прердвид месеца в който се намираме поне след 20 август бих пуснал нещо дългосрочно. Най добрия вариант 5-10$ и беж към моментаа когато има новини или предпоставки за сериозен импулс, тогава със стопове да си увеличаваш печалбата
![]()
я, ask цената на златото е наистина 1607$ може и да са работили на Си Ен Ен котировките .............
http://forex.tradingcharts.com/quotes/Metals.html
Да, горе-долу там идва, и аз ще го следя около тия нива за сел, ако не се изсипе преди това де, това покачване от 05.16 въобще не мога да го оприлича на импулс колкото и фантазия да приложа, предполагам ще направи още едно дъно под 1520 преди да тръгне нагоре.
С този спред бая нереално е , ял съм попарата преди години на разширените спредове в неделяя, ask цената на златото е наистина 1607$ може и да са работили на Си Ен Ен котировките .............
http://forex.tradingcharts.com/quotes/Metals.html![]()
спреда верно е 6 долара , но и еврото натиска нагоре и може да отворим на горната котировка...............
аз как се набих веднъж на левел 2 спредатака го разшири, че продадох на дъното
и се набих бая
ама се оправихме де
![]()
ами ако е бил както сега ,то 6 долара са си нормална дневна сделка ,а сега за спред ги дават ...........