Четейки тези тези статистики все повече и повече се убеждавам,че безвъзвратно се превръщаме в бананова република.
Битовите сметки в Мадрид по-евтини от София
http://profit.bg/news/Bitovite-smetk...nid-93876.html
Четейки тези тези статистики все повече и повече се убеждавам,че безвъзвратно се превръщаме в бананова република.
Битовите сметки в Мадрид по-евтини от София
http://profit.bg/news/Bitovite-smetk...nid-93876.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От Дневник
Плевнелиев очаква коректна оценка за готовността на България за Шенген.
Ще си останем с очакванията. Много надежди, за нищо. Докато трае кризата, въобще не мисля, че ще влезем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз се надявам до 2 години да влезем де....те уж всяка година влизаме....специално тази ,ама и тази година няма да стане май...след като и германия нещо не ни се кефят...
Покрай този атентат и бякството на братя Галеви едва ли ни гледат с добро око. А оценката наистина ще бъде коректна
Братя Галеви нямат нищо общо !!!
Губят правото на репатриране на катуните мангусти !!!
Само в Дюселдорф има към 20 000 от кафявите
които така са се внедрили в системата, че немците
не могат да се справят с тях със законни мерки.
Сметай какво ще стане след Шенгена![]()
Все едо съм попаднал във форума на неонацистите !!!
Циганите така ги учат !
Виж в Испания как са се интегрирали и даже са неразличими. Само традициите и песните са им останали .
army dad
Имаха еднолична, 100% власт и пак нищо не направиха !!!
То е ясно, че ще има проблем при микса на масова неграмотност с грамотност ... Социалистите се почудиха каква глезотия да си измислят, но за соц проблеми средства няма и все някой трябва да ги дава парите на готово. Централи - глупости на търкалета !
И нарочно така ви учат да говорите за деа има ской да си измиват ръцете ппосле . Видиш ли Българите са били "съюзници" на фашистка Германия и затова такъв им е манталитета . Тъговия на души !
Мен са е нападали като малък, с арматурни жлеза и пак не ги мразя ...
Аз само на астероида се надявам да "управи" нещата
Само ще спомена , че природните феномени и катаклизми по разчет требва да заемат почти 10% от брутния вътрешен "продукт". Смятайте колко са адекватни да реагират при по сериозен катаклизъм . Иса се оставили на това , че който говори на такива теми е едва ли не дявол ... а , че тази мярка е едва ли не везната на здравото общество и правилното композиране развитието на поколенията, никой няма да го коментира защото им лъсват разтегнатите локуми .
Да не говорим, че "съвременното" разбиране за държава е копиране от дргите като за световно, но дали този модел юе доведе конфликт след време? - на никой не му дреме . Имаше една песен дето се подпалила циганската колиба и циганина се притеснява за магарето да не изгори и първо него да спасяват а не детето ! Щото друго дете щал да наорави а магаре няма как!
Друго,.. паламетнта и институциите на такива държави като България, трябва да е изграден с десет бройна структора , ако населенкието е 10 милиона то парламент от 100 човека е формулата за България .
army dad
Caesar, не ти пречи бройката дупедати, а качеството им. И 50 да са, ако гледат само за джоба си, все тая.
Caesar, Това е друга тема:дали на държава като нашата са нужни толкова много депутати?Аз мисля ,че са много,но не е само в това проблема.