бе вий дневна не гледате ли
Аз си мисла, че на мечоците целта ше е клоуз под 1.1282 .... Лоуа от 30 март)
бе вий дневна не гледате ли
Аз си мисла, че на мечоците целта ше е клоуз под 1.1282 .... Лоуа от 30 март)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
royal majesty (13-04-2016)
може....на пазаря,всичко е възможно.....обикновено близки подкрепи,съпротиви или трендаци привличат курсо........
имам в предвид старата синя трендка.........
[IMG]image sharing sites[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
royal majesty (13-04-2016), КинО (13-04-2016), REDA (13-04-2016)
Ще се изясни утреЗа мен от началото на декември дългите вървят по-бързо от късите и ще разберем дъли и сега ще е така.Възможно е след пробива отгоре това да е засилка, но е възможно и начало на тренд да е
![]()
КинО (13-04-2016)
Аз обаче си мисля, пРЕДвид липсата на особени новини за еврака и доларя ....
Че днес китайския фундамент е изиграл РОЛЯ ....
Па те тия след малко ше се върнат на куНпютурите)
)
Величество....не че искам да давам акъл....все пак съм жуотно и акъл от де ?![]()
![]()
но на H4 имаме 5 яки бара червени... това са 20 /двадесет/ часа подред СЕЧи сега като гледам, еврака нема сили си вдигне глъвътъ...
даже и със сянка не мое напрай по високо връхче на м5....![]()
![]()
Днеска азиатците са продавали....ЛОНДОН...и америката и те продавахаи трите
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
royal majesty (13-04-2016), КинО (13-04-2016), REDA (13-04-2016)
На 1.1265 има много голямо скупчване.
Много ми се иска още днес да го сгазим , дори да върне отгоре после.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
babaMETZA (13-04-2016), КинО (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016), REDA (13-04-2016)
Такаааа ..... Дотука трима сме ЗаЕвили Мечешките Мераци ....
И пазаря почна да ни отразява)
)
REDA (13-04-2016)
Те са даже 8 червени засега на 4Н (ГМТ).Но както споменава колегата Абсфреш нужен е пробив на 1.1267 за да има и за мен потвърждение за начало на тренд.Но каквото и да е тези нива са големи,фрейма който коментираме за мен е насочващ.Не търся големи лимити и не слагам дълбоки стопове.Все ще се хванат утре 20 пипа в блъсканицатаВеличество....не че искам да давам акъл....все пак съм жуотно и акъл от де ?![]()
![]()
но на H4 имаме 5 яки бара червени... това са 20 /двадесет/ часа подред СЕЧи сега като гледам, еврака нема сили си вдигне глъвътъ...
даже и със сянка не мое напрай по високо връхче на м5....![]()
![]()
Днеска азиатците са продавали....ЛОНДОН...и америката и те продавахаи трите
![]()
КинО (13-04-2016), REDA (13-04-2016), toranagasan (13-04-2016)
Точно в блъсканицата от около година насам ми е много трудно да хващам. ХФТ-тата буквално ми ядат нивата за вход и все съм или слипнат или закъснял 5-10 пипа. После на изхода обратно и вместо да взема 15, вземам 7 примерно на успешните сделки.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (13-04-2016), babaMETZA (13-04-2016), REDA (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016)
Таман това са жалвах и аз на РЕДА по секретната линия
На малките графики в повечето случай голям бой мъ дерат....
Това сега двойно връхче ли е ?на М5 ? Ще му скачаме ли трупешката за едни 20-25 броя ?
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА