Хапиджампи!!
Днес кво! Нощеска ми е затворило една позиция при озито.
Ма първо кайвето.
Хапиджампи!!
Днес кво! Нощеска ми е затворило една позиция при озито.
Ма първо кайвето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (13-04-2016)
БАБО МЕЦОООУУУУУ
само заради теб дадох по ниския диапазон, а именно 1,1283.
Требе да знаят ХОРАТА, а главно ЖИУОТНИТЕ, че
на и около 1,1310 и 1,1302 има съпорт!!!
БАБО МЕЦО ще стигне ли 1,1283???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те около 1,13 са три или четери съпорта и днеска требе има дълбане с връщанки
Мисля 1,1297 е целта за днес![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (13-04-2016), REDA (13-04-2016), КинО (13-04-2016), D-12 (13-04-2016), bombe (13-04-2016)
Здравейте.Под вчерашното дъно мисля да търся вход за дълга![]()
А Дубрутру
Неска тъй хубаво ми е в посоката ....
Че чак мисла къде 1.13333 да излезна ....
Че обикновенНо бая друса в тия написаните дни![]()
Добро утро!
снощи китайските данни са излезли силно позитивни....очаквам чичо долар да помпа мускули.......
айде успех.....![]()
REDA (13-04-2016)
Добро утро!
Голяма радост, голямо самочувствие от този Hang Seng сутринта докато си пиех кафето(вход от 19942 от 02,03,2016)!
Сега си чакам и сигнала за дълъг ДАКС и пожелания всичко да си продължи по настоящия краткосрочен с преминаване в средносрочен тренд![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Интересно, ще даде ли магнитното 1,1376 и от там да го подкараме надоле![]()
![]()
Лошото е че снощи пак НАД него сме затворили... 9 дни все отгорему затваргаме![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (13-04-2016)
скъсих озито от 0.7691 и кабела 1,4253 .........еврака докато не пробие подкрепата 1,1341 не мисля да го пипам.......![]()
REDA (13-04-2016)