прибрах още 108 пипа.........днес се оказа хубав ден за моята търговийка................
подпря се на стария трендак и може да върне .........
прибрах още 108 пипа.........днес се оказа хубав ден за моята търговийка................
подпря се на стария трендак и може да върне .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016)
Абса има динамика тука. Имаше едни дето скъсяваханамери ли го входа за 1.1488888.
малко след първия врЪх 1,14595 и сигурно им прибраха
стопарите на 1000%, ако са сложили близки.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
royal majesty (12-04-2016)
курсо на еврото е все още в нищото ......пак се спря на старата подкрепа 1,1341 и хич не е ясно дали ще я пробива,или рекушира за нов опит на 1,145.............![]()
royal majesty (12-04-2016), GeorgiRR (12-04-2016), REDA (12-04-2016)
Яз па бех при кабелот. Сато по учебник на кръгли числа пУткарепи пробива.................................... ...............
REDA (12-04-2016)
Мисля, че няма такива днес.
Не успяха да пробият горе клина, а го сурнаха перфектно от горната стена, буквално до пип.
Аз затова и все още се притеснявам, че може да качат за стопаци, вкл. и моите, които ще си стоят на 65 точки загуба на 1.15. Чак под 1.1320 ще мисля за нулиране или леко плюсови
----------
Малко, много, ще видим. Грешките се плащат скъпо. ....................................Тук ми се струва че малко се обърка ....................
п.п. 1.17 по е вероятно
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
royal majesty (12-04-2016), babaMETZA (12-04-2016), КинО (12-04-2016), REDA (12-04-2016)
Мисля че МОЖЕ да го качат до 1,1400 - 1,1410 евентуално за чистене на скъсилите от азиатския....
Ама язе мисля да си лепна една лепкаща бележка директно на монитора върху бутона БАЙ![]()
![]()
да не взема да се объркам нещо....хахха
Ама няма лошо де...глей къв фитил на часовата....направо си имаме вече първи таргет за нови къси![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (12-04-2016)
To и отгоре има един такъвМисля че МОЖЕ да го качат до 1,1400 - 1,1410 евентуално за чистене на скъсилите от азиатския....
Ама язе мисля да си лепна една лепкаща бележка директно на монитора върху бутона БАЙ![]()
![]()
да не взема да се объркам нещо....хахха
Ама няма лошо де...глей къв фитил на часовата....направо си имаме вече първи таргет за нови къси![]()
![]()
............................................
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА