Е аз нали съм Доктор, умна глава и го сметнах - отговорът е, че ще пише още 167 поста за 50 долара за 1/2 Инста-лота след като нулира1.1424 от тук ми се струва добра цел........................
----------
Сега се замислихЧовека ако движи с по 1/2 лотче пазара,за 1 ден има 288 5минутни барчета.На всяко отваря по 1/2 лотче, при еврото средният бар е 5 пипа.На края ще има 144 лота отворени, а печалбата прогресивно .... уф да сметне някой математик висшист
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
babaMETZA (12-04-2016), REDA (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016), Murphy (12-04-2016), toranagasan (12-04-2016), L1914 (12-04-2016)
И защо трябваше да давам 10 пипа на пазара?Хайде стига толкова за днес..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБО МЕЦО 1,13555 !!! Чу ли ??? ЧУУ!!!
Айде, че цял ден чакам и ще хвърля една,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016)
1.1338 голямата ТЛ пак........................................
D-12 (12-04-2016)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
masta (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016), D-12 (12-04-2016)
Дайте малко по-сериозно аз 1.1300 чакам.Има още хляб в меците
royal majesty (12-04-2016)
БЛАГОДАРСКО БАБО МЕЦО !!!!! 100 пипа са си 100 пипа!!!БАБА МЕЦА подскача и рути пазаря !!!
https://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYРЕДЕ пусни черньо малко да потананика
babaMETZA (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016), D-12 (12-04-2016)
ко праите бре .......удрите ли......аз сутринта взех 43 пипондрака нагоре и сега пък съм го скъсил ..........
[IMG]image hosting over 2mb[/IMG]
babaMETZA (12-04-2016), REDA (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016), D-12 (12-04-2016)
Баче, кво благодариш на Баба Меца, намери ли го входа за 1.1488888. Пусна ли ти, 100 пипа задница?
----------
Яко къси и се надявам да започва 4ия средносрочен тренд за годината и първия от 900 точки +.
Цели под 1.07.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
babaMETZA (12-04-2016), royal majesty (12-04-2016), КинО (12-04-2016)
Тук ми се струва че малко се обърка....................
п.п. 1.17 по е вероятно