и аз съм сложил една къса обаче като отложена под импулса опреди 1 час който беше. Сега се върна малко да тества нагоре и ако слезе пак надолу влизам и аз. Само да не стане някой шип на минутката на ФЕД
и аз съм сложил една къса обаче като отложена под импулса опреди 1 час който беше. Сега се върна малко да тества нагоре и ако слезе пак надолу влизам и аз. Само да не стане някой шип на минутката на ФЕД
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пепел ти на клавиатурата
недей така нека си пада без шишове още е рано
те ще бъдат на шести май тогава шишове да искаш![]()
DRA (06-04-2016)
туканка на н4 казва надоле
на дневна нагоре
ако мога да го фана....
Trust Me, I'm an "Engineer"
ето тези имам впредвидпепел ти на клавиатурата
недей така нека си пада без шишове още е рано
те ще бъдат на шести май тогава шишове да искаш
21:00 USD
FOMC Meeting Minutes
въпреки че импулса отпреди 2 часа може и да изтекла информация от тези новини и да няма нищо сега в 21 часа
п.п утре вечер Драгни ще говори
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (06-04-2016)
аз до тогава може и да съм пиян
има време до тогава
даваййййййййййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееCAD
почна се май ще има шипове като гледам вече има образувани тук там. Много волативна излезе тази минутка. Имам няколко чакащи, само да не вземе да ги активира и да бяга наобратно че ще е кофти
Emil Enchev (07-04-2016)