следобяд в 15.25 има червени новини за канадеца
BOC Gov Poloz Speaks
та може и да раздвижи нещата в някоя друга посока.
следобяд в 15.25 има червени новини за канадеца
BOC Gov Poloz Speaks
та може и да раздвижи нещата в някоя друга посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като гледам последното развитие и как е пощуряло може и да не обръща, а като нищо да си откара направо до 1,4430 - тамън разни пипируди там да се изпълнят по големите фреймове, за който говореше Ефчето, и да оберат наивните рибета, които се надяват на обръщане.
Пс: Всичко това ще бъде напълно незаслужено за лунито, просто спекулации.
----------
той като ревне колко е зле канадската икономика, не се знае... бе в един момент ластика ще се свие, че много се преразтегна нещо, само да видим кога - преди да се скъса ще да е.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и аз чакам от доста време някоя по дълбока корекция за да се включа, но или са плитки или странично движение, което изпускам.
Петрола е направил нови рекорди което важи и за канадеца![]()
Петрола и той много обича да разтяга големи ластици преди да обърне - нищо чудно 30 да му е обръщачката - стигне ли там яко купуване ще му ударя... макар че и сега съм купила малко... че то всяко безобразие си има край.
Дано уцелим точния момент и на двете - голям купон ще падне, особено с по-големи обеми. Гледам бара на сегашната седмица тук - много незавършен стои отдолу, направо нагоре е тръгнал - при такива случаи 99% се връща под началото на бара.
Последна редакция от Eli2356 : 07-01-2016 на 15:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (07-01-2016)
мисля, че ти пуска снимки че търгуваш газта NG
тя коалира ли се с някоя валута
п.п На нея съм сложил една чакаща за къси на 2.231 до последното дъно
С usd в случая - нали в долари се измерва по наште графики. И канадеца се коалира с газта както и с петрола - нали изнасят много газ и петрол... макар че не им се състои в това икономиката.
Gasoline ще скача според мен - аз съм на дълги, днес са запасите за газ в 17:30 - обикновено прави големи ластици.
Същото е с ЮАР ранд в момента - и той скоро ще обръща - след около 1000 пипа най-вероятно, но той за нищо го няма това преди да обърне - ептен откача в такива моменти.
go6o78 (07-01-2016)
аз ЮАР ранд само веднъж го хванах на време и останах доволен.
За газта кога обявяват запасите всеки четвъртък ли или по веднъж в месеца
всеки четвъртък, а за петрола - всяка сряда. всъщност не им дреме за данните, понеже това са само американските запаси, но правят по някой и друг ластик.... при петрола вчера примерно при силно намалели запаси, вместо да тръгне нагоре, понеже се очакват повече покупки, той се гмурна надолу - и това го прави редовно - каквито и данни да излязат той все си е надолу.
аз на ранда пускам по някоя дребна продажба, понеже не се знае точно кога ще се налудува нагоре - той е според златото. но няма да е много далечен момента - тоя месец някъде очаквам обръщане... след още 1000 пипа нагоре както споменах.![]()
go6o78 (07-01-2016)
всеки четвъртък от 17.30 така ли
че в повечето календари това го няма като "новина" запасите за газа, само петрола в сряда