Язе съм го укъсил кат за световно,сега ще го гледам от време на време само
Trust Me, I'm an "Engineer"
и аз тук съм на къси от 1,3160
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къси да видим дали ще имаме ново дъно
па то си е все пак даун тренд
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз го чакам за къси ни на 30 мин го гледам още не ще да обърне. Има някакъв импулс сега пак нагоре, може би като за последно. Но аз ще чакам да се обърне на 30 мин и тогава да вляза. Имам и едни къси на паунд канадец там излгежда по добре
ехоооо тук има ли канадци или няма
веднага се ръгам с една късичка че да изкарам за салата
даваййййййййййййййййййй доларееееееееееееееееееее еееееCAD![]()