nnikos....
Спарт много добре ти е отговорил на въпроса
ако се загледаш добре в чарта, ще забележиш , че "В" се появява след корекция на тренда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (29-07-2012)
що пък да са само неговитва ,че ги е описал в "книжката"си и е дал име ,не значи ,че само той ги е забелязал и са негови, още преди изобщо да знам за г-н Брукс от чисто наблюдение ми е станало ясно за какво става въпрос .. ,и съм сигурна , че не само на мен ...
![]()
пп/тва всичко е казано с целия огромен респект към Г- на![]()
пп2/ и B14 .. не му е много за бай ...но на моменти ги кара чисто механично , колкото да си допише графиката ..и не само на тази графика , изключително неясно също коя цифра към кой точно бар се отнася , дори по мои наблюдения цифрата изпреварва бара, който иска да обозначи .. .. изобщо иска се бая взиране и време ....![]()
успехи !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (28-07-2012), anonimen komardjia (28-07-2012)
Е, Руми, за мен са негови. Що? Логично е - от него съм ги видял.
Пък вярно, кой знае колко още обозначения има...
----------
"изключително неясно също коя цифра към кой точно бар се отнася , дори по мои наблюдения цифрата изпреварва бара, който иска да обозначи .. .. изобщо иска се бая взиране и време ...."
Важното е да се разбере идеята, което става и без особено взиране.
Oleg (28-07-2012)
То и B4 и S6 не са едното за бай другото за сел ,ама кой съм че да ги разбирам ! ....Инак назад по графиката и аз отлично търгувам и дори нямам губеща сделка,но уви - не мога да намеря балък-издател на форекс теорията си както и не съм достатъчно меркантилен, че да поискам 500 кинта корична цена + бонус от доп.тираж ........
пп2/ и B14 .. не му е много за бай ...но на моменти ги кара чисто механично , колкото да си допише графиката ..и не само на тази графика , изключително неясно също коя цифра към кой точно бар се отнася , дори по мои наблюдения цифрата изпреварва бара, който иска да обозначи .. .. изобщо иска се бая взиране и време ....![]()
успехи !....
А книгата на тоз Брукс ли е къф е, допускам че е класическа дезинформация по подобие на масовата трейдинг-литература,чиято цел е да заблуждава тълпата държейки я в неведение и да я разкулачва тихомълком внушавайки й че ще намери готова рецепта от сорта "Бързо,лесно,вкусно"! ....![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
predator (28-07-2012)
там е работата ,че за точен вход ти трябва точното място , а иначе "едрите " идеи са видими дори и без цифрите и буквите му
пп / коментарите ми да не се схващат като оплюване или неглижиране , точно напротив е .... отнасят се само до някои неясноти и технически несъвършенства при обясненията ...
" чело коте ,чело коте ,чело коте книжки
как се ловят ,как се хващат, дърти тлъсти мишки.
..........Най накрая старият мишок , му предаде първия урок "![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ти когато се научиш да мислиш, може да пробваш да четеш. Дотогава по-добре не го прави, че още повече ще ти се претовари и без това сбърканият мозък. Но с оглед на социалистическото си пропагандиране не мисля, че имаш и 1% шанс за какъвто и да е напредък.То и B4 и S6 не са едното за бай другото за сел ,ама кой съм че да ги разбирам ! ....Инак назад по графиката и аз отлично търгувам и дори нямам губеща сделка,но уви - не мога да намеря балък-издател на форекс теорията си както и не съм достатъчно меркантилен, че да поискам 500 кинта корична цена + бонус от доп.тираж ........
А книгата на тоз Брукс ли е къф е, допускам че е класическа дезинформация по подобие на масовата трейдинг-литература,чиято цел е да заблуждава тълпата държейки я в неведение и да я разкулачва тихомълком внушавайки й че ще намери готова рецепта от сорта "Бързо,лесно,вкусно"! ....
RyMu, защо не вземеш първо да прочетеш какво точно е писал, преди да си правиш твои си умозаключения, които са напълно грешни в случая ?там е работата ,че за точен вход ти трябва точното място , а иначе "едрите " идеи са видими дори и без цифрите и буквите му
пп / коментарите ми да не се схващат като оплюване или неглижиране , точно напротив е .... отнасят се само до някои неясноти и технически несъвършенства при обясненията ...
Хайде стига вече. Тук има хора които сме наясно с материята
И точните места са дадени и то фрапиращо добре. Което още веднъж показва, почти нулевата ти запознатост с написано в книгата.
И аз не се заяждам, но да виждам директно оплюване на толкова ценен труд е прекалено.
фрапиращо добре е наистина и човекът по- горе зададе въпросите си , понеже е "фрапиращо" ясно ...
пп/ и никъде няма "оплюване "Олег, плюенето е само твоя интерпретация
Последна редакция от RyMu : 28-07-2012 на 22:51
RyMu,
стигнахте вече до тази фаза
следва игнора![]()
Човекът не е прочел нищо от книгата и не знае основните понятия. Затова и не му са ясни. Защото някой ахмак му е казал да я чете от края към началото
Ako e трябвало книгите да се четат на както ти дойде, нямаше да им се номерират страниците![]()