• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Един начинаещ и неговите въпроси

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Един начинаещ и неговите въпроси

Затворена тема
    Страница 79 от 97 ПървиПърви Предишно ... 29 69 77 78 79 80 81 89 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 781 до 790 от общо 962
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 14-09-2012 00:10 #781 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Моля, изберете категория: - Откажи
      Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      """"Svilen, мога да ти помогна с ето това
      http://codebase.mql4.com/ru/7110
      http://forum.mql4.com/ru/24531#189567
      но каквито и резултати да получиш за дадено ЕА едва ли ще са достоверни единствения истински тест може да проведеш като рискуваш 20 кинта на центова сметка и пускаш експерта
      инстата мисля че нямат история за М1"""""

Ok, благодаря! Ще го погледна утре, че днес нямах време за това. Пробвах разни неща, ама не стана

Намерих информация, как да направя точно оптимизацията и т.н, но за "история" - не!

Писах на ОАНДА, ама отговора им е:".... Jan: Are you looking for tick data to do back-testing?
      Svilen Petrov: yes
      Jan: OK. We do offer this kind of data free of charge for customers who have a live account with a balance of at least 1000 USD or equivalent.... "

На Инста не съм писал, но най - вероятно ще е същото.

Колкото до ЕА, които имам са ( възможно е да има промяна в името, защото съм ги взимал от всякъде по мнения, че са добри , но мен ме интересува само от към експеримента и да видя "какво правят" аджеба ):

1. Auto Profit 2.1 GBRUSD.ex4;
      2. Auto Profit Diler v5.1 1H EURUSD.ex4
      3. Average Daily Range EA.ex4
      4. Cash Profit 1.1 H4 EURUSD.ex4
      5. CloveriX EA M15 EURGBP and EURCHF.ex4
      6. Day Trading EA M5.ex4
      7. EA Boiler H1.ex4
      8. EURCHF Range M30H1.ex4 - този мисля, че го знаят доста хора )
      9. Fibonnacci Trade Manager v4.ex4
      10. Forex Trend Scalper EA v1.1 M1M30 EURUSD, EURGBP.ex4
      11. Hans123MV22 H1 EA.ex4
      12 Hans123Trader v8.1 R.ex4
      13. Hans123Trader v8.1.ex4
      14. MT4 Good Trade 3.ex4
      15. Order Manager.ex4
      16. OTKAT EA H1 EURUSD.ex4
      17. Robot Danu M5.ex4
      18. SAXTEN Profit H4 EA.ex4
      19. Sekunden Trader EA.ex4
      20. Super Forex v2.ex4
      21. Super Scalper 2.1.ex4
      22. Tick Scalper v1.02.ex4
      23. TopBottom M15 EA v1.2 R.ex4
      24. Trade Predator H1 EURUSD.ex4
      25. Trend Slope v3.ex4
      26. Two Direction Average EA.ex4
      27. Your Expert Advisor M30 EURUSD.ex4

Това имам. Ако някой има желание да ми пише, ако ползва някой от тях и има отношение. Между вас има и автори на някой от тях, така, че може да "даде акъл". Ако пък някой смята, че посочените валути и/ или ТФ не са правилни, ако желае да каже.

Същото се отнася и за "история", ако някой има и му се дава. Да кажем за EUR/USD, че е "по - масова" и щом М1 е кът, то М5 или М15 или Н1 ме устройват. Предполгама, че при братушките ще намеря, но да пробвам тук първо.

Ако някой помогне - Благодаря!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 14-09-2012 08:56 #782 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 15 498 Пъти в
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Svilen, колкото експерти си нагласил бая сметки ще ти трябват да ги изпробваш
      мога да ти кажа само за някои от тях които съм ползвал
      за аутопрофита относно ефчето мисля че го ползва доста сериозно и беше доволна аз го бях сложил на една бонусна при друг брокер но фалирах сметката защото се намесих в работата на експерта - това е една от големите грешки никога не се меси в работата му може само да го спреш но не и да затваряш някои от позициите му
      аутодилера нещо не можах да го подкарам няколко дни не отвори сделки и до там
      кешпрофита не е лош и даже сакстен му беше направил и подобрения и ма го качен тук
      Бойлера е по един индикатор хамада_салам и има една голяма особеност и рядко стига до печеливш завършек трябва много силен тренд иначе може ръчно да си го отиграваш само по индикатора и то по първия вход който е даден
      еврофранк_рейндж е просто класика и заслужава внимание когато тренда пълзи леко нагоре или надолу за другия вариант
      ханс123 също е по механична система направен и в оригиналния вариант също изисква доста силен тренд за да достигне таргетите си но може и да се регулират
      суперскалпер2.1 съм го пробвал на демо правих му и оптимизация и даде страхотни резултати но все немога да заделя 100 кинта да го пробвам на реал
      толкова от мен

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

4. Следният потребител изказва благодарност на daniwin за полезния пост:

Svilen (14-09-2012)

5. 14-09-2012 09:10 #783 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 129 Пъти в
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      daniwin, има и още един, подобен на Ханса. Но работи на пробив на дневна!! И специално при кабела. Но не си правих труда да го свалям и пробвам. Щото при него вече задължително трябва да имаш онази джаджа, дето като си изключиш компа, програмата да не спира а да продължи да си работи.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

6. 14-09-2012 09:31 #784 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      GeorgiRR, то ако искаш да си действаш сериозно с експерти просто е задължително да ползваш VPS сървър иначе няма смисъл защото сметката за тока или за ремонта на компютъра може да е по голяма от печалбата на експерта
      иначе като нас на любителската може и така

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

7. 14-09-2012 15:00 #785 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      ////////////////Svilen, колкото експерти си нагласил бая сметки ще ти трябват да ги изпробваш
      мога да ти кажа само за някои от тях които съм ползвал
      за аутопрофита относно ефчето мисля че го ползва доста сериозно и беше доволна аз го бях сложил на една бонусна при друг брокер но фалирах сметката защото се намесих в работата на експерта - това е една от големите грешки никога не се меси в работата му може само да го спреш но не и да затваряш някои от позициите му
      аутодилера нещо не можах да го подкарам няколко дни не отвори сделки и до там
      кешпрофита не е лош и даже сакстен му беше направил и подобрения и ма го качен тук
      Бойлера е по един индикатор хамада_салам и има една голяма особеност и рядко стига до печеливш завършек трябва много силен тренд иначе може ръчно да си го отиграваш само по индикатора и то по първия вход който е даден
      еврофранк_рейндж е просто класика и заслужава внимание когато тренда пълзи леко нагоре или надолу за другия вариант
      ханс123 също е по механична система направен и в оригиналния вариант също изисква доста силен тренд за да достигне таргетите си но може и да се регулират
      суперскалпер2.1 съм го пробвал на демо правих му и оптимизация и даде страхотни резултати но все немога да заделя 100 кинта да го пробвам на реал
      толкова от мен////////

Мерси daniwin, но нямам нужда от сметки. Тези ЕА ги събрах от чисто любопитство, като има няколко направления "то":
      1. Дали работят => Човек може ли да направи "система", която да се нагажда в "хаоса" - поне задоволително ?;
      2. На какъв принцип работят и от какво се "състоят" => възможна полезна информация за моя "път" на търгуване и др.

Основно това е, както има и други няколко "разклонения" и ползи от "любопитството" ми, но както и да е, но едно е сигурно => не смятам да ги ползвам за търгуване!

ПП. Дали няма някой информация за сайт с база от данни за история на пазара ? Аз бях намерил някакъв, но данните са му до 01.04.2010 мисля.

Георги къде "беше" този нов експерт ?

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

8. 14-09-2012 15:14 #786 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Svilen, това за сметките беше в рамките на шегата
      колкото да търсиш система да победиш хаоса мисля че ще бъдеш в грешка ако мислиш че финансовите пазари се управляват от хаоса аз мисля че са една много добре смазана машина която действа със железни закони, само че ние от нашата ниска камбанария не можем да ги видим тези неща освен да усетим от време на време как ни размазват с някое гигантско гюле пуснато от високо
      в пазар където всеки ден се въртят милиарди долари се движи по специално написан сценарий

Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

9. 14-09-2012 15:26 #787 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bobi3x
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bobi3x не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите Аватара на bobi3x
      Начислени плащания
      11,045.24 USD
      Благодарности
      684
      Благодарили са му 8 715 Пъти в
      7 561 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      Svilen, това за сметките беше в рамките на шегата
      колкото да търсиш система да победиш хаоса мисля че ще бъдеш в грешка ако мислиш че финансовите пазари се управляват от хаоса аз мисля че са една много добре смазана машина която действа със железни закони, само че ние от нашата ниска камбанария не можем да ги видим тези неща освен да усетим от време на време как ни размазват с някое гигантско гюле пуснато от високо
      в пазар където всеки ден се въртят милиарди долари се движи по специално написан сценарий
      ето ако пазара се движеше от хаоса то дизела щеше да е известен колкото Сорос

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

10. 14-09-2012 18:35 #788 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 129 Пъти в
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Svilen, експертите са механични системи. Те не могат да отсеят лъжливото движение от истинското. Докато окото на един опитен трейдер винаги е по-добро от експерта. Но въпреки всичко, аз съм доволен от експерта за Е/Швейцарец за реиндж. Прилагал съм го и при други валутни двойки. достатъчно е да имаш леко възходящ тренд или рииндж. Работил ми е с месеци.

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

11. Следният потребител изказва благодарност на GeorgiRR за полезния пост:

Svilen (14-09-2012)

12. 14-09-2012 19:56 #789 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      GeorgiRR, днес го бях пуснал експерта на евродолар и на еврофранк и имам четири печеливши на евродолар и 2 на еврофранк пак се отсрами ексрперта

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 14-09-2012 21:16 #790 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      финансовите пазари се управляват от хаоса аз мисля че са една много добре смазана машина която действа със железни закони,
      Това си мисля и аз , но човешкият гении е не подвластен на никакви закони .... лошото е, че и за + и за -

Ок. Георги, но щом всяко правило си има изключение, то всичко е възможно.

Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

Затворена тема
    Страница 79 от 97 ПървиПърви Предишно ... 29 69 77 78 79 80 81 89 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти