То дали е за купуване, нищо чудно при тоя силен долар, както и падането на австралийския долар да повлияе за още надолу.
То дали е за купуване, нищо чудно при тоя силен долар, както и падането на австралийския долар да повлияе за още надолу.
След по-големи движения обикновено си прави поне добра корекция , ама да не забравяме , че до срещата през декември ще има още доста данни ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакам с нетърпение златото да падне под хилядарката............................ ...ще е голямо шоу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Привилидж, и твоята прогноза си я бива.. предусетил си спада..Добра сделка, @Novak! Аз златото го търгуват като CFD при Варчев, спредът е къде-къде по-нисък от останалите брокери, с които имам сметки. Не мога да се похваля с особено големи печалби. Ако имам загуби, гледам да ги покрия със златото. Вчера обмислях покупка, но се въздържах заради рилийза на NFP и безработицата днес. Евентуална покупка едва след 16:00 днес, да осмисля накъде ще тръгне. Инвеститорите се ориентират към по-високорискови активи, възможен е и нов спад до около $1075 за тройна унция, да си тества старата съпротива. Това означава, че и дори да пусна една дълга позиция, няма да е от съществено значение за сметката ми.
поздравления за Новака и от мен разбира се..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
После поне евтинко ще се купува златото, така че винаги има ползи.
DRA (06-11-2015)
Петрола по ми харесва от златото, но в последно време златото доста се развихри от към движения.
КинО (06-11-2015)
Novak (06-11-2015)