Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
досега го затисках с два камъка.. ама то на тая цена, дали са камъни, дали кюлчета, се тая..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (05-11-2015)
Щом стигна чак до тука ...ше слезе пак под 1100 , ама не ми се вярва да бие предишното дъно...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
моята лична прогноза е 200 долара за унция до края на месеца.. тъкмо кът предам жигулата за старо желязо, ще ми стигнат за една унция..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
звездоброец (05-11-2015)
КинО (06-11-2015)
Добра сделка, @Novak! Аз златото го търгуват като CFD при Варчев, спредът е къде-къде по-нисък от останалите брокери, с които имам сметки. Не мога да се похваля с особено големи печалби. Ако имам загуби, гледам да ги покрия със златото. Вчера обмислях покупка, но се въздържах заради рилийза на NFP и безработицата днес. Евентуална покупка едва след 16:00 днес, да осмисля накъде ще тръгне. Инвеститорите се ориентират към по-високорискови активи, възможен е и нов спад до около $1075 за тройна унция, да си тества старата съпротива. Това означава, че и дори да пусна една дълга позиция, няма да е от съществено значение за сметката ми.Аз пък бях решила да го чака да даде 50 долара , ама ще го взимам вече
КинО (06-11-2015), heptenzelen (06-11-2015), Novak (06-11-2015)
Ибре Новак, .... Изкъртила си му зАбЕте на Златю)
Евалата .... (respect)(respect)(respect)
----------
Мали.... мали малиииииииии)
))
Новак....... дано одеве не си затворила късаците))
)))
Ибаси змията))))
Добре че не избързвам преди важни новиниНовак....... дано одеве не си затворила късаците )))))Ще изчакам да се позакрепи цената и тогава купувам....другата седмица.
DRA (06-11-2015)