отивам СПЕШНО ЗА РИБА . ЕЙ СЕГА ЖА СТАНЕ РАБОТАТА. сега се разбрахме
![]()
туканка едно изтръскване му отива едни 50 точки сопол.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Нещо,форумот не ме ще...Но,сега мументот да съ пофаля......35%...от сметката....у боклука....
Sell от 10 246.....таргет....9 800...ку не стане....си купувам едно стадо офсе кут мен и жъ ставам офчар....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тююю отвориха целите на 10380-90.................![]()
<< ordo ab chao >>
на мене не се вързвай много .....щатските индекся са с тебе........
----------
да запитам колегията....щото ми се губи още един ъп импулс....интрадейски да ви се вижда котировката 10298...........очаквания ъп суинг не е задължителен в тази обстановка но е добра основа за търговия за утре до лихвите.....
![]()
<< ordo ab chao >>
TWizard (21-10-2015)
Гледах ги някъде тия нива, ама чакай пак да погледна...имах нещо начертано такова, но съм го махнал..не знам и аз защона мене не се вързвай много .....щатските индекся са с тебе........
----------
да запитам колегията....щото ми се губи още един ъп импулс....интрадейски да ви се вижда котировката 10298...........очаквания ъп суинг не е задължителен в тази обстановка но е добра основа за търговия за утре до лихвите.....
Сега ще порисувам малко и ще кажа, ако излезе
Иначе 10300 е важно ниво по принцип според сметките по Ганн
На 10380 имам Д на един хармоник от 4 часа... Друго сякаш нямам там някъде
И Д точка 10 пункта по-надолу на един рак от 1 час![]()
Последна редакция от TWizard : 21-10-2015 на 17:41
JaY_Z (21-10-2015)
При мен стой,онова старото и недочакано 10 330-380....на мене не се вързвай много .....щатските индекся са с тебе........
----------
Но,аз вече се оглеждам за овчарници....тъй,че....