Jay-Z, има резон за нов хай, но аз виждам няколко червени точки... for the sake of discussion:
1. В повечето от дните активността в Дакса значително пада след 18:00.
2. Бул лега/тренда след 11:01 няма структурата на ''здравословен'' тренд. Забележи корекциите в светло синьо как са пълни с припокриващи се барове и са хоризонтални. Не са типичните два лега корекции където всяка следваща корекция става по-комплексна от предходната, както в трендовете с повече потенциал.
Обикновено тези хоризонталните корекции, действат като магнити и забавят/развалят развитието.
http://postimg.org/image/hqa7p7ac7/
От друга страна ми харесва слабо изглеждащия връх от 16:52 и ако беше 16-17:00 часа, бих бил по-настроен за още един ъп лег.
----------
BTW... харесват ми трите HHs след пробива на ТЛ, плюс че цената е ниско в рейндж. При секънд ентри или H2 около синия кръг, бих бил заинтересован за дълга. - http://postimg.org/image/kne0ovd1z
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хубаво е да има полагане на идеи на масата.....
за 18,00 часа - е ясно ма там вече след девет почва да дърпат американските индекси да се неутрализират арбитражистите според скромното ми мнение...
за корекциите има логика но в конкретния случай мисля че са бягащи - т.е. прекалено агресивни купувачи има
последната структура дето съм маркирал като клин според мене обърка рабтата щото явно удариха по масивни ордери и на всичкото отгоре бичия кендъл е вече климакс и не оставя много надежди за ъпа....
малко по голем фрейм от твоя - 5м .....интрадейска разработка....първи ъпсуинг.....корекция дълбока като за втора....дотука добре стартира трета или втори ъпсуинг....и на клина заренджва....като за четвърта....текущата структура дава добра вероятност да се изпълни петака или тройка ъп със засичащи се фибота горе на маркираното...моите пейсе стинки де...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
![]()
![]()
Абсолютно същата мисъл имах днес за първата корекция след спайка (11:09-51). За по-нататъшните не бях пред екрана, но не ми харесва, че не придобиват по-нормална форма, което навежда на мисълта за climactic move...
ПС На дневна гледам сега ситуацията и е интересна... купувачите ми се вижда, че имат добър case за 10527-10643... след малко ще кача снимка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (21-10-2015)
Ма грам не ви разбрах....все едно за нещо друго ми говорите![]()
аз се вълнувам от нивата и посоката текущата.....и то от коренно различна методология и съблюдаваме дъл има съвпадение за резонанс....
тези корекциии трябва да ги налагаш на контекста.....виж как няма възможност да се направят двата лега щото агресивно ги изкупуват....на 5м имаш сенки отдоле и поскоро са като W в тренд само тригират къси и пердашат стопаците горе зада си осигурят ликвидност....и след това имаш плътен импулс дето е подплатен с обеми.....ако поразровиш из графиките ще видиш подобни корекции ама след тях има нещо като фейкове на рендж на по нисък фрейм....днешната ъп вълна ако искаш може да ти я покажа на мойта тикова как стартира и от къде се вижда агресивното купуване....Абсолютно същата мисъл имах днес за първата корекция след спайка (11:09-51). За по-нататъшните не бях пред екрана, но не ми харесва, че не придобиват по-нормална форма, което навежда на мисълта за climactic move...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (21-10-2015)
На всичкото колеги и колежки.....ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ от все СЪРЦЕ.....
След пореден неуспешен опит и ударен + стоп за сел....аз се отказвам....И,отивам на скамейката на резервите....
УСПЕХ....И...Нека.....Силата..Бъ де с Вас...