Амба, .... Олег ше земе 2 зимни гуми за ТИР-а .....Имам доста приятели в Мюнхен и още една тумба във Франция на лазурния бряг , почнаха да ми се сърдят, че не им ходя на гости![]()
Слагам 500-600 лв за път и останалото за пукницаКазаха че ако за пукницата свършат, ще помагат
Като занеса и малко цигари и ракиня и 6-7 дена човек може да смени обстановката...щот то не е важно много къде си, а компанията с която си
Пък ако не е екскурзия, отдавна искам да си взема едно ЯКО ХИЛТИ , че ми писна да взимам от един познат /много уйски се лее след това и не е много изгодно/
Та така де...мечтите и желанията на едно Ж. ...![]()
![]()
Ми ти мисконино ? За бело и курфи ли ще ги дадеш ?
Че да му е рахат по пътищата)
))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (19-10-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееееее ..... начи може и един комплект ЛЕТИ жанти на ТИР-а да ти отпуснат
.... ми старите не ви ли ги дава на вас, с неква оСтъпчица
Старо се брои като направи 3-4години, а аз се борех за 7-8годишно AMG
Вече ме е срам да кажа какво съм искал, като гледам белите хора в развитите страни какво си купуват.
Олегъ дойде само да разсейва традерите ......пък курсо се запря и не ще да слезе да ми отнесе лимитя...........
КинО (19-10-2015)
Oбаче няма и против !!!
БАБА МЕЦА е DJ !!!)
https://www.youtube.com/watch?v=8VmgK_5ijwE
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИ !!!
Последна редакция от REDA : 19-10-2015 на 17:48
babaMETZA (19-10-2015)
А Добра вивечер)
Неска Добре .....
Даже май много Добре .....
А НАЙ ДОБРЕ ше е да посетим 1.1299999
Дет РЕДА вика)
REDA (19-10-2015)
Дизеле утре би трябвало да има дългиамериканците петък и вчера купуваха в тяхните сесии, защо и днес да не купуват щом им трябват евра големи количества Лондон им продава сутрин на изгодни цени
сега като са сами на пазара и имат натрупани евра може да вдигнат цените, за да разпродават на печалба
бабо мецо купи малко евра, за да помогнем на американците да вдигнем цените да си продадат еврата на печалба и ние покрай тях да намажемБАБА Елена ке говори, а преди нея ДЪдли и Пауъл
Курсот от 3 дена не е правил магариии - демек не е бил стопчета на мечки... все някоя магария ще направят утре...така си мисля де
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА