РЕДЕ, здравей !
Имам запитване, ако имаш едни 1000лв, не са много, ама за кеф така, за здраве, да си направиш хубаво на душата, за какво ще ги дадеш ?
МЕЦО, ти също може да кажеш и който желае и той/тя !
РЕДЕ, здравей !
Имам запитване, ако имаш едни 1000лв, не са много, ама за кеф така, за здраве, да си направиш хубаво на душата, за какво ще ги дадеш ?
МЕЦО, ти също може да кажеш и който желае и той/тя !
Имам доста приятели в Мюнхен и още една тумба във Франция на лазурния бряг , почнаха да ми се сърдят, че не им ходя на гости![]()
![]()
Слагам 500-600 лв за път и останалото за пукницаКазаха че ако за пукницата свършат, ще помагат
Като занеса и малко цигари и ракиня и 6-7 дена човек може да смени обстановката...щот то не е важно много къде си, а компанията с която си
Пък ако не е екскурзия, отдавна искам да си взема едно ЯКО ХИЛТИ , че ми писна да взимам от един познат /много уйски се лее след това и не е много изгодно/
Та така де...мечтите и желанията на едно Ж. ...![]()
![]()
Ми ти мисконино ? За бело и курфи ли ще ги дадеш ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
МЕЦО, aз вече ги похарчих, обаче днес много силно се замислих, дали не ги похарчих за глупости, а не за нещо читаво като курфи![]()
![]()
Та те парите нали, пак ще се похарчат, ама викам следващите 1000, дали да не са директно само за курфиКак мислиш ? Щото Мецо, за всичко останало за което харча и ми е едно такова съвестно, сърцето ме заболява, обаче ако е за жена, дори щастлив ставам
![]()
И не знам какво да правяЕдна мъка ми е....дай съвет
Значиии,,,,,,,,,веднага има замислен план!!!
РЕДА ще КУПИ за БАБА МЕЦА 5-6 тенекии МЕДЕЦ
за да може МЕЦА да се охрани за зимния сън.
БАБА МЕЦА като се ПРОЗЕЕЕ и протегне малко преди
заспиването е за скъсване, че МЕЦА ще удари курсо
по ЧУТУРАТА
и ей го 0,99999 точно преди КОЛЕДА!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (19-10-2015)
Аз тия 1000лв ще ги дам на Баба Меца да ме вземе и мен в Мюнхена и Францията
ВЗИМАЙ ЕВРО, че ми е много малка печалбицата на тия нива за обръщане![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
babaMETZA (19-10-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
МИСКИНИНО стани РАЗпеде !!!)
РЕДА като се замисли като ниЖто БАБА МЕЦА може да направи ДОЛНА спекула
с на РЕДА МЕДЕЦА.
Ще вземе да го ПРОДАДЕ и с париците да забегне към мечтания ЗАПАД.
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (19-10-2015)