сигурно чукат орехи и събират мед.................![]()
сигурно чукат орехи и събират мед.................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, живописци!
Каква есен се оформя, само да рисуваш и снимаш. То цвят, то краски, то слънце...ей сега да си седя в морската ни градина и да съзерцавам тичащите и колоездещи девойки.
Сутринта се събудих със сигнал за късо. Дългото затворено на +1,2% (+68 дарадонки).
Посоката е ясна и отчетлива като негЕрска дискотека пълна с цигани, ледени фигуристи.
ВЗИМАЙ ДОЛАРЕ сме днес. Бас лепим, че Дизела е намислил някакво дълго да отиграе![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (20-10-2015), toranagasan (20-10-2015), fxg (20-10-2015), masta (20-10-2015)
Бреййй 10 : 00 амен амен стана, нии сме още в 15 пипа рейндж....![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (20-10-2015)
Дизел, ей това ми е сигнала, от прост по-прост, милиционерски:D-12
аз дългото още снощи го зтворих, много време се замота и затова, но мисля, че ще формираме зона по тези нива за изстрелване по Драги над 1.15
бързо си махнал дългото, ще съжаляваш с това дългосрочно късо
днес може и да пропусна следобед ако има вход, утре ще дебна за дълго ако ми хареса графиката, за късо по тези нива не искам мрежата готвят да събират големите така се чува улова бил голям и 1.15 ни чакало
Следователно, ако тръгнат дългите, ще успея да се включа без много пропуснати ползи. МА-тата в момента са на отстояние 9 гъбки само. Рейндж да си е*е мишка ушото![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Дофтуре кои номера са каките ?И не ги ли гледаше на H1 ? сега на h4 ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (20-10-2015), REDA (20-10-2015), toranagasan (20-10-2015), L1914 (20-10-2015)
защо така бе..Сутринта се събудих със сигнал за късо..аз винаги се събуждам със сигнал за дълго и нагоре сочи..........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.