я да пита . някой има ли сметка при ВАРЧЕВ , и ако има да ми каже какви са символите на златото и среброто. не можах да ги намеря![]()
Привет,накъде кара влака.......................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Язе бех,лани при тоз мишок.Мъ за Златю ич несъм гледал....Само зная,че е у топ 3 на куците брокери..
Просто ми беха подарили едни пари от един конкурс.Ич не се занимавай с тоя....
П.П.
Влакът си е за на Юг....мъ Вий си знаете.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на демо ми е един от методите . та за туй . ще го сложа на друг ....................... жа ставам металург
Бий на адмирала....немогат да маниполират системата....гулуемите босове са у чужбина.
Варчев....може....платформата си е негова.......има един цял отдел,дет това му е работата....да те бие по капачките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
със 6 дневна работна седмица са / пускат една свещ и за събота/ не ми върши работа![]()
pluto1, нова стратегия ли мислиш да почваш или?![]()