Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pluto1 (15-10-2015)
Skp (15-10-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Адмирала са добре, може да видиш и дюка, но избора на инструменти е по-постен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За Варчев незнам за брокер какъв е, но съм доволна от чейнджа му. Вече няколко пъти като ходя засичам хора да сключват договори за доверително управление
Последна редакция от Novak : 15-10-2015 на 20:57
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ей, като пророк съм станал покрай тая Инста...отворих една дълга в 18:25, щото си мислих, че ще пренебрегне пеперудата ми след тая корекция малко по-рано. То май така и ще стане![]()
Хубаво е човек да свикне да търгува с нечовешки условия от брокера![]()
![]()
![]()
бе мисля си че ще отвориме с гап утре ............. да видим . целта е малко под 10000
Мисля от 10170-180 ще има по-дълбока корекция...някъде до малко над 10к....20-30 пункта