Я си покажа целия блясък на прованса, докажи, че съм права бай Ганьо тръгнал да става спекулантин
Я си покажа целия блясък на прованса, докажи, че съм права бай Ганьо тръгнал да става спекулантин
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даваш ми прекрасни поводи да те докладвам
.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както и по държанието на един мъж можеш да го видиш за нула време що за стока е
извън форума може да си има достатъчно внимание като към жена. а тука само да констатира това, което вижда. и това въобще да не се дължи на някаква липса.
наистина и аз тука съм виждала някои супер Бай Ганьовци, особено напоследък. нямам предвид теб, най-малкото не съм ти чела всички изказвания, но то не пречи Новак да си е направила такава констатация за теб.
Пс: А да - прочетох ти едно изказване на миналата страница - Новак е доста близо до истината, да не кажа че е уцелила право в десятката (както обикновено).![]()
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2015 на 21:41
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ясна си миизвън форума може да си има достатъчно внимание като към жена. а тука само да констатира това, което вижда. и това въобще да не се дължи на някаква липса.
наистина и аз тука съм виждала някои супер Бай Ганьовци, особено напоследък. нямам предвид теб, най-малкото не съм ти чела всички изказвания, но то не пречи Новак да си е направила такава констатация за теб.
Пс: А да - прочетох ти едно изказване на миналата страница - Новак е доста близо до истината, да не кажа че е уцелила право в десятката (както обикновено).
постовете ти тръгват от там че ти се засегна на тема възраст , без да съм казвал нищо за теб
а това че се засягаш от постове които не за теб , си е твой проблем
картината ми е ясна , не се хаби да ми отговаряш
ъъъъъъъъъъъъъъъ колеги !!!
Админа не беше ли споменал нещо, че повече от 30 поста на ден се брой за спам и не се дава бонус
п.п. Може и нещо да съм в грешка![]()
а не абсурд заяждането на Новак да е без причинно
а който засегне нейното повединие във форума ще бъде отнесен с пренебрежение към прованса и към Бай Ганьо
сега и кака ти Ели ще внесе допълнителна яснота по въпроса![]()