не се вързвай на Новак, в момента се заяжда и те провокира ...до голяма степен това и е нормалното поведение
..до голяма степен може би защото вече е минала критическата , а на такава възраст хората трудно се владеят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледайте от прекалена любезност какви обърквации стават друго си е да си кажеш я си отговори сам на въпроса![]()
а сега биг брадър ли ще чета
![]()
дайте нещо за взривени терористи по добре от кой какъв защо и от кога
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На нас в критическата ни е простено вечер да висим пред компа, а на вас какво ви е оправданието, че жената не ти пуска ли , ако въобще я има.
Сега да гледаме форумната сгледа живко 78 с десито 88![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз си мислих ,че на български пиша , а не на китайски ...но явно има нужда от допълнително пояснение.Очевидно е какво искам да кажа и кой да отговори.А относно здравето ми: благодаря за загрижеността , добре съм.
Ми не не е очевидно , та поясни се де, вместо да се обясняваш
Ами то май гледаме твоето безпричинно заяждане ...не нещо друго
jivko78 (11-10-2015)
Заформи се интригата в къщата![]()
![]()
тайно да им пратя някоя мисия освен абе трябва да си организираме такава глупост
![]()
![]()
по пощата и да се започва
Бай ти Ганьо прероден в живковите маниера- сега ли се усети
а не, далеч по -интересно е да четем злобните излеяния на леля Кременакоято като не може да каже нещо смислено го обръща на заяждане подред , а това че е станава смешна не я притеснява , понеже злобата и пречи да се осъзнае
а на жена ми ще обърна внимание малко по-късно, но на теб вече няма кой да обърне внимание като на жена![]()
голяма заплаха извади...а не, далеч по -интересно е да четем злобните излеяния на леля Кременакоято като не може да каже нещо смислено го обръща на заяждане подред , а това че е станава смешна не я притеснява , понеже злобата и пречи да се осъзнае
а на жена ми ще обърна внимание малко по-късно, но на теб вече няма кой да обърне внимание като на женазащо реши, че пък на нея й дреме ща й обръща ли внимание някой като на жена.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz