хич нямам намерение да ти смятам гoлословнитe сделки, Яна, мен също не ми е зор.ако бях куку и аз щях да си измисля едни такива цифри и да ви ги дам да ги смятате. и да си трия скрийншотовте и полезните постове. ама нито съм куку, нито параноичка.
![]()
хич нямам намерение да ти смятам гoлословнитe сделки, Яна, мен също не ми е зор.ако бях куку и аз щях да си измисля едни такива цифри и да ви ги дам да ги смятате. и да си трия скрийншотовте и полезните постове. ама нито съм куку, нито параноичка.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пуле, сещам се за един дон Карлос, от един друг форум,който отдавна го няма.Отваряла съм дума за него на 2-3 пъти.
Та този човек пишеше едни големи фермани,да се обяснява на чугунените глави там, и всички го бяха накацали като мухи на л...о да го плюят.Имаше не повече от 2-3 привърженика.
Обаче имаше една огромна разлика между него и другите- той търгуваше с много големи обеми.Държеше сделки по няколко месеца.
Ония го плюят, той един хрисим им се обяснява.
Миналата година подразбрах,че човека е сменил търговията,и си го играе на едро. А пък някои от тогавашните му плюячи,сега лялят тук за 30стинки
----------
Ами какво си набрала инерция тогава,и защо ги споменаваш?хич нямам намерение да ти смятам гoлословниte сделки, мен също не ми е зор.
Обясних ти по-рано днес защо го писах в друга тема, ама ако искаш продължавай да копаеш.
И на теб 100то ако ти е много полезен,и те обогатява в търговията, си го чети. Аз си изразих моето мнение за повечето от коментарите му,и не виждам защо трябва да бъда критикувана за което. Защо не идеш да зачешеш Skp,например? И той го критикува.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (29-09-2015)
Ти пък благородния вече година и половина се мъчиш с това, да помагаш на телевизорите, горкия... и няма никакви изгледи да спреш... жив да те оплачем...
зачесвания, заяждания и тем подобни простотии не са мои изпълнения от тук присъстващите, но пък са приоритет на останалите.
Ай, чао ви, че и на мен не ми се занимава с изперкали телевизори.
... оставям ви да си се дочесвате на спокойствие.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-09-2015 на 00:06
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз скриншотове не съм трила. Обяснявала съм го и друг път,че компа от който пиша, на който имам 2 демота не е този,от който търгувам.ако бях куку и аз щях да си измисля едни такива цифри и да ви ги дам да ги смятате. и да си трия скрийншотовте и полезните постове. ама нито съм куку, нито параноичка.
Търгувам си от отделен,и нищо друго не правя чрез него.
Но пък много пъти съм пускала скрийнове по какви сигнали и от къде влизам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (29-09-2015)
Ти ли не се интересуваш невестулке......още отдавна ти казах че обичаш да гледаш в чуждата паничка и като не можеш да видиш и започваш да се опитваш да плюеш в нея.
Душичка дребна!
Това да не е в някакъв български форум?!Пуле, сещам се за един дон Карлос, от един друг форум,който отдавна го няма.Отваряла съм дума за него на 2-3 пъти.
Та този човек пишеше едни големи фермани,да се обяснява на чугунените глави там, и всички го бяха накацали като мухи на л...о да го плюят.Имаше не повече от 2-3 привърженика.
Обаче имаше една огромна разлика между него и другите- той търгуваше с много големи обеми.Държеше сделки по няколко месеца.
Ония го плюят, той един хрисим им се обяснява.
Миналата година подразбрах,че човека е сменил търговията,и си го играе на едро. А пък някои от тогавашните му плюячи,сега лялят тук за 30стинки
Много поздрави на човека ако го засечеш някъде и му кажи че в този форум има подобен случай на неговият ама човека не е толкова хрисим като него по скоро див петел,мама така ме наричаше като малък.![]()
Да, български е, но отдавна не функционира. Аз не съм участвала там.Само четох.Това да не е в някакъв български форум?!
Яна (29-09-2015)
Тъй ли, ами аз пък тази вечер оставам с друго впечатление.зачесвания, заяждания и тем подобни простотии не са мои изпълнения от тук присъстващите, но пък са приоритет на останалите.
Съвсем нормално запитах,защо искате пулето да ви поства скриншотове,след като го е правил, и е бил моментално обвиняван,че това е демо, а ти незнайно защо се припозна някъде в целия ми коментар и изскочи с двуцевката.
Ами честно пък да ти кажа, ама съвсем от сърце- изобщо не съм имала тебе в предвид.Но ти си знаеш.
Пък приказките колко съм ти била смешна за едно и друго, можеше да си ги спестиш, но пък се радвам,че съм те развеселила.
Това за печалбите ти не трябваше да го и казваш.......,ся горката от завист ще се върти цяла нощ кат пумпал и нема да мое да спи.
Лека Како че се уморих вече от тези глупости.![]()
Яна (29-09-2015)
И само да вметна за лека нощ,че аз този скрийншот съм го пропуснала, или поне не помня да съм го виждала.Аз оня ден си показах част от отчета (реален скрийншот) как за 30 минути се правят 200% на петрола (печалбата беше 150$) и ти днеска Барабар Петко с войводите
Не оставяй с убеждението,че като влезна във форума и чета всички теми с по-няколко дена назад.
Ама поне разбрахме от писанието ти,че се имаш за войводаВпечатляващо
![]()