Kaк ще обикновен трейдър ???С тези проценти би имал повече пари и от трите ЦБ взети заедно
![]()
![]()
![]()
Како,не се мори излишно.
Мерси че ми ставаш нещо като адвокат ама е безмислено,това не са хора които се замислят над това което им се говори и показва и доказва дори.
Всичко повече принизяват до своите си критерии и така се чувстват значими и край това е,друго не е възможно да съществува.
На пазара лъсва само истината кой кой е и какво постига,някакъв си изпростял отвсякъде форум е без никакво значение там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Видели сме много повече от 40$ на сделка. Аз оня ден си показах част от отчета (реален скрийншот) как за 30 минути се правят 200% на петрола (печалбата беше 150$) и ти днеска Барабар Петко с войводите.- дай да ги видим тия няколко хиляди евро с 3 лота де - не прихващай празнословие от Магареско, че и ти започваш да ставаш смешна, а те мислех за много по-трезвомислеща и сериозна.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (29-09-2015)
Аз по имена не съм се обърнала към никой,хеле пък към теб. Не знам защо се припозна,честноЯнче, не се натегай толкова усърдно, че ще се преразтегнеш. Лично аз никой не съм захапала и нямам такова намерение
И за какво да ме баламосва,пак не мога да се сетя?Пълен анонимник е за мен.Каквото знаеш ти за него,такова и аз.
И няма как да се преразтегна, 5 пъти в седмицата тренировки,вече 20години не го позволяват. И нагоре няма на къде,защото съм 1.77
О, без малко да пропусна- аз пък бях доста впечатлена от 2 негови сделки от миналата година, едната на Дакса,другата на златото. И двете с перфектен вход, малък стоп,и голям откат![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе що се припознаваш бе,жена? Кво ти става?Видели сме много повече от 40$ на сделкаНикъде не съм ти споменала името. То твойто стана като онази народната поговорка.
Имам общо от 3те си сделки днес на петрола 1.70$ с по 3 лота. Ти ги смятай колко са. И над 100 при евро /канадец с 2лота.Пак сметни.
И що ще давам да видите,от какъв зор? Да кажете,че е демо?
Пък щом ти е смешно,смей се, знаеш ли колко ми дреме на мене.Не ми пречи твоя смях,даже няма и да го чуя.
----------
И това днес си позволих да го кажа на 100то, щото ми сложи милиони в джоба. До сега не съм споменавала за печалбите си.- дай да ги видим тия няколко хиляди евро с 3 лота де
Звездолин (28-09-2015)
е това не биваше да го казваш.- размаза ти се цялото досегашно подмазване с това. той през цялото време твърди, че е СВРЪХмагаре, а ти сега обикновено го изкара.
...
преразтегането ти не е към мен, не се прави на ударена. къде виждаш аз да съм се припознавала? ... 2 сделки от миналата година? - то наистина добра памет трябва да имаш - преди повече от 10 месеца може и да е улучил нещо добро случайно. и да го е казал преди движението да е свършило ??? и понеже продължаваш да се натягаш ме съмнява, че 20те години тренировки ще те спасят от преразтягане. или поне от треперене и мравучкане по цялото тяло като прочетеш нещо от 100ка - това като го прочетох щях да падна от смях - честно.то бива, бива, ама... наистина сте смешни някои.
*натягане - лицемерно подмазване (макар и съвсем незнайно защо в твоя случай)
Последна редакция от Eli2356 : 28-09-2015 на 23:51
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Момиченце,хайде сега като си много отворена и говориш плитки лъжи по мой адрес отиди в темата на администраторите и попитай дали е вярно това което ти твърдиш а аз даже ще потвърдя пред тях че и мен ме интересува.
Действай Ш*атко
Забележка: Никъде не съм писала няколко хиляди евро, А четерицифрена сума в евро.няколко хиляди евро
----------
Аз ако искам да се подмазвам,си има лични за това.Абе що не си пиете хапчетата бе? Губите връзка с кораба майка.Тази луна нещо ви разбъзика антенитеразмаза ти се цялото подмазване с това![]()
![]()
----------
Ами обикновен трейдър е, какъв да е?
Седи си у тях и си цъка форекс за хоби. Ти някакво друго определение имаш ли?
Како,гледам имаш напредък в спора с телевизорите.
Никой още не е успял да надприказва телевизор,да знаеш.![]()