пиша в групата .... тук ми излиза съобщението за спам , вупреки че в рамките на 1 час съм написал 3-5 съобщения
Взех си едно дългичко...би трябвало да хукнем след малко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
почна замерянето с кал - Доставчикът на софтуера за емисии е предупредил Volkswagen, че използването му би било незаконно
Компанията Robert Bosch GmbH е предоставила софтуера, използван от Volkswagen AG за манипулиране на тестовете за вредни емисии, но е предупредила автомобилния производител, че използването му би било незаконно, стана ясно от информация в пресата. Софтуерът бил предназначен за тестови цели и е бил предоставен през 2007 г., съобщи вчера германски вестник. Вътрешни одитори във VW са открили предупредителното писмо, изпратено от Bosch, по време на вътрешното разследване, започнало след разразилия се миналата седмица скандал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай добър дАн и от мен...
Рано пиле -рано пей...Потренирах стабилно...сега мога вече да засядам. Не спря да вали...кво му стана на това време?
И какво сега? на дълги ли го подкарахте?
графиката показва че поне към този момент логите са болезнени.....И какво сега? на дълги ли го подкарахте?![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ми аз се чудя и аз . на бира лииии , на вино лиии . чудя се . така и така съм се кротнал на кафе
баси състезанието...сега ако си затворя отворените ордери и ще съм първи с 2% профитНи мЪ кефи тъй....
pluto1, ти на кво дередже си там?