Малееее или е заразно или няколко съфорумника имат един и същ дилър![]()
![]()
![]()
https://c.mql5.com/1/17/ph.jpg
.............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре, че не го отворих значи. то иначе на някои хора заразата в главата си им пълзи не само от червената луна днес.
бе тя тая т.нар. Ана нали споменаваше, че били цяла секта трейдъри, що да нямат и един и същи дилър, пък днес да им е дал да пробват някаква нова смес... и докат свикнат, ептен са изтрещели горките...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какво сте го захапали магарето за скриншотове?
Колко пъти искате да ви поства? Сутрин,обед и вечер?
Много добре помня, че доста пъти е поствал скриншотове на сделките си,заедно с профита,ама на някои сигурно им присядаше под лъжичката и биваше обвиняван,че било демо.
Явно някои от тук като видят профит по-голям от 40$ от НЕ бонусна сметка,и не могат да заспят.
Доказа ви и че за бонус не дращи. Е тогава би ли ми обяснил някой, къде е логиката някакъв си анонимник да се прави на много оборотен?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (28-09-2015)
Първо: мен скрийншотове от сделки няма да ме впечатляват, а отчет
Второ: ако удвоява всеки ден, което го твърди или е по- скромен и прави по 1 000% профит всеки месецто нито ШНБ-та, нито ЕЦБ-та, нито ФЕД биха могли да го спрат да закара цената там където той си пожелае
![]()
.... ако пожелае не паритет, а до 0,50 би го обезценил еврото спрямо долара
![]()
и това няма да го отварям. абе да не съм ти влязла в главата (тамън да видя и вируси няма ли) - точно такъв линк мислех, че ще е следващото ти предложение - и след 5 минути - воала!https://c.mql5.com/1/17/ph.jpg
.............................................има да коригираш - c пред mql да се махне и на местото на другите глупости отзад да пише името на брокера и тогава вече може да стане достойно да го погледна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Извинявай,ама това беше глупаво. Той няма как да закара цената там,където пожелае,защото не е нито банка,нито финансова институция.Обикновен трейдър е,и може би е хванал цаката,в повечето случаи, да следва цената.то нито ШНБ-та, нито ЕЦБ-та, нито ФЕД биха могли да го спрат да закара цената там където той си пожелае
Янче, не се натегай толкова усърдно, че ще се преразтегнеш.Лично аз никой не съм захапала и нямам такова намерение. Просто хора, които абсолютно нищо не са показали и доказали, а реват нон стоп колко са велики са ми меко казано смехотворни. Аз съм видяла само 2 скриншота на негови сделки за 1,5 година и то едната на много губещ дакс от месеци незатворена, а втората с 2 фалшиви вече затворени сделки уж за много пипове. Човек, който иска поне малко да го уважават си казва и показва сделките предварително, докато са още отворени или в краен случай току-що затворени и не ги трие моментално, което а абсолютно безсмислено и само говори за някаква свръх параноя. . А такива разни недоказани фантасмагории и баба може да ти разтяга.
Дращи точно за бонус - но понеже вече имаше 1 профил с прикачен бонус и не иска вече да пише от него, сега вече дращи за да пълни първия с вторичен бонус за референт. Теб какво те баламосва вече е друг въпрос и си е твое право да му вярваш ли или не. Мен лично това не ме касае.![]()
L1914 (28-09-2015)