Вчера те питах и днес пак та те питам защото виждам, че не си нов кой си???
Ели я кажи виждам, че сте си приятели това духче на кой изчезнал съфорумец е духа???
п.п. В този форум определено има прераждания![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно си любител на конспирациите но уви ще те разочаровам . Първата и последната ми регистрация във български или какъвто и да е форекс форум е тази . То пише от кога е . Съжалявам ако те разочаровам . Надявам се няма да спиш много добре осмисляйки истината че не си паравДо скоро .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Doro (16-09-2015)
А като си нов защо веднага реши да се заяждаш с мен???Явно си любител на конспирациите но уви ще те разочаровам . Първата и последната ми регистрация във български или какъвто и да е форекс форум е тази . То пише от кога е . Съжалявам ако те разочаровам . Надявам се няма да спиш много добре осмисляйки истината че не си паравДо скоро .
По руската телевизия казаха, че днес са започнали с бомбандировките в Сирия това вероятно ще вдигне петрола? Как мислиш???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Перманентно антипатичен си ...........................................
----------
то и от скалпови добре се печели. а страничните мнения са много ползотворни понякога.
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Eli2356 (16-09-2015)
въпреки, че въпросът не е към мен: Сирия не е голям производител на петрол, освен че е транзитна страна за преноса му, та не знам доколко заради нея ще се вдига цената... по-скоро ако ОПЕК се договорят нещо с големи производители на петрол извън ОПЕК каквато идея дадоха наскоро. и доколко ще е официално това, не знам.
Имало и свободно място на масата на ОПЕК за бивш участникот там може да се зададе изненада
Последна редакция от Eli2356 : 16-09-2015 на 23:17
Бомбандировките са над ИД а тя има петролни кладенци в северен Ирак...въпреки, че въпросът не е към мен: Сирия не е голям производител на петрол, освен че е транзитна страна за преноса му, та не знам доколко заради нея ще се вдига цената... по-скоро ако ОПЕК се договорят нещо с големи производители на петрол извън ОПЕК каквато идея дадоха наскоро. и доколко ще е официално това, не знам.
За това бомбандировките на ИД може и да повлияят на цената на петрола.
Всъщност ти не желаеше ли точно това![]()