Оооооо даза 30-40 лв. месечно.
п.п. До като е хубаво времето наблягам на колелото и ходенето пеша, че много бързо може да загубя форма и да стана тумбак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стискайте палци да ходи към 50, че на един брокер дет реших да пробвам петрола се оказа, че още с влизането бях 7-8$ назад - толкоз му спреда на минималния обем. лошото е че тук не съм с голям капитал, хубавото че за няколко минути нацъка 30 $ печалба, дано се не върне да удари нулевия стоп, че пък ако тръгне към 50 преди това хич няма да се оплаквам...
ps: Ще почерпя.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-09-2015 на 15:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (16-09-2015)
Ще трябва да почерпиш ...........................Стискайте палци да ходи към 50, че на един брокер дет реших да пробвам петрола се оказа, че още с влизането бях 7-8$ назад - толкоз му спреда на минималния обем. лошото е че тук не съм с голям капитал, хубавото че за няколко минути нацъка 30 $ печалба, дано се не върне да удари нулевия стоп, че пък ако тръгне към 50 преди това хич няма да се оплаквам...
ps: Ще почерпя.![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Чак до 50 ...си мисля , че няма достигне днеска , ама добра корекция направи ...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мдаа.. 150$ до 46,90 за мен... но ме е яд че май ще продължава, а аз съм извън играта... докато ме е нямало ми е взело лимита... чудя се дали да влизам пак, много вероятно е да не спре дотук, а примерно до 48 да откара...
а и зависи за кой какво е корекция и тренд в момента
----------
Щом съм обещала... и само ако си ми стискал палци.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-09-2015 на 18:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А той Стоп-а ти е устискал на 1 пип .... така лимдаа.. 150$ до 46,90 за мен... но ме е яд че май ще продължава, а аз съм извън играта... докато ме е нямало ми е взело лимита... чудя се дали да влизам пак, много вероятно е да не спре дотук, а примерно до 48 да откара...
----------
Че на Бенча лоуа е 45.39![]()
И се пазариш ли ..................... тц тц тцмдаа.. 150$ до 46,90 за мен... но ме е яд че май ще продължава, а аз съм извън играта... докато ме е нямало ми е взело лимита... чудя се дали да влизам пак, много вероятно е да не спре дотук, а примерно до 48 да откара...
----------
![]()
Еееххх... добре хайде няма да се пазаря, само ще сложа лимит на почерпката - сега съм пуснала още една дълга - ако й удари стопа, ще черпя за 5% от остатъка от днешната печалба, другите 5 - на бедните и бездомните. Ако не го удари, пак така от общата печалба.![]()
Doro (16-09-2015)
Не мисля че шансът е голям за нови дълги , но дано . Още ще ги мътят там нещата преди да хване посока мисля . Мнение на лаик все пак . На километри зад теб съм![]()
Eli2356 (16-09-2015)