3 месеца ли беше крайния срок за доставки при петрола?
3 месеца ли беше крайния срок за доставки при петрола?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля ще се кротне около 50 ! .......................................
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
разбира се , само да не направи 53 и тогава да се кротне , а защо не и 60 ???Мисля ще се кротне около 50 ! .......................................
беше добре за дълги около38 -39 , щото се чкаше да отиде на 20 и после на 10 и после .....)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е само в мечтите на бг търговцитеВ близките години , около 10 може би , преди алтернативното задвижване на автомобили да измести горивата едва ли ще видим това
![]()
аз имам една чакаща на 1 долар за барел, да видим ..........Това е само в мечтите на бг търговците В близките години , около 10 може би , преди алтернативното задвижване на автомобили да измести горивата едва ли ще видим това)
![]()
под алтернативно задвижване какво имаш вредвид метан, газ или задвижване на ток, биодизел.
Защото първите две са си доста разпространени и сега и едва ли влиаят на цената на бензина особено
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
водород , това е бъдещето поне така го описват ..под алтернативно задвижване какво имаш вредвид метан, газ или задвижване на ток, биодизел.
Защото първите две са си доста разпространени и сега и едва ли влиаят на цената на бензина особено
не съм млад колега , бях ..това е за наследниците , щото няма друго какво да им оставя , така ,ч е едно завещание на спота върши работаДано си млад колега ...........................................![]()
Да де , те не са особено алтернативни . Имах предвид ток , след време ще измислят мини реактори с ядрено гориво , генератор на слънчева енергия може би . Перпето мобиле ... кой знае ...![]()