Ах колега.....,много се минаваш значи..........,има един малък трик с който можеш да влезнеш до 170 % от сумата в акаунта щом си толкова сигурен.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така привърженик съм на доказаните неща с две думи и не обичам празни приказки и фантасмагории.
Хаха точно шоп, пред слона в зоопарка. "Те такова животно нема".
Лошото за теб е,че има. Момчето работи в момента за голяма банка във Франкфурт.Чунчо/Чоно го твърди, че познава лично. Доколкото съм го чел нямаше определена система, а работеше в дневния рейндж. Историята на системата му беше, история на сметката му.
Как е слона.![]()
Има някакво лечение ама не се приема орално а анално.
Редовното третиране с препарата Маржин Кол може и да излекува индивида поне от зависимостта му към Форекса.
Обаче веднага се сещам за един индивид при който това лечение за сега не показва положителни резултати,Пеньо се именува.![]()
Има някакво лечение ама не се приема орално а анално.
Редовното третиране с препарата Маржин Кол може и да излекува индивида поне от зависимостта му към Форекса.
Обаче веднага се сещам за един индивид при който това лечение за сега не показва положителни резултати,Пеньо се именува.
сега мина в отбора на белетристиката с фантастичен уклон . чакай да зареди тоо месец бонусарката . ша видиш ти . като немски шмайзер ша е
Само да не съжаляваш.....,значи това става само на МТ4 или платформа на която се разрешава да се отварят и обратни позиции.....примерно:ако ливъриджа ти е 1:200 значи 5 евро ти е гаранционата сума за отварянето на 0.01 лот.....,с 100 евро отваряш .....0.20 лота.....,зависи също на колко процента в минус ти удря марджин кол-а.....,ако е -10 % можеш да отвориш примерно още 0.10 лота.....,ако си отворил първоначално 0.20 дълги ,след това отваряш 0.10 къси и после отваряш 0.10 дълги и след това затваряш късите 0.10 и в крайна сметка имаш отворено 0.30 дълги с остатъчна сума вече в минус.....,но без да ти е ударил марджин кол-а.....
АБЕ СУПЕР ТЪРСАЧИ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.....,с бънджи скачал ли си.....?
Хайде и много късмет от driverf1.....в превод шофьор Формула 1.....,някой там ме беше понижил само в шофьор 1,ама карай.....
Това виц или гатанка е.
Въпроса е нагоре или надолу и двата възможни отговора са еднозначни.
Аз бих заложил в случая нагоре,кратко и ясно.
За повече инфо ей тук съм публикувал 4 часови графики. Там пише.
http://**************/viewtopic.php?...72&start=54380
Последна редакция от 4ono : 13-09-2015 на 21:49
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Възможно е,чел съм хиляди книги на всякаква тематика така че мога и да прескачам жанровете.
А препарата Маржин Кол има доказано лечебни качества при силно изразените фантасти.
----------
С бънджи не съм скачал ама това вярно на нещо такова прилича май.Само да не съжаляваш.....,значи това става само на МТ4 или платформа на която се разрешава да се отварят и обратни позиции.....примерно:ако ливъриджа ти е 1:200 значи 5 евро ти е гаранционата сума за отварянето на 0.01 лот.....,с 100 евро отваряш .....0.20 лота.....,зависи също на колко процента в минус ти удря марджин кол-а.....,ако е -10 % можеш да отвориш примерно още 0.10 лота.....,ако си отворил първоначално 0.20 дълги ,след това отваряш 0.10 къси и после отваряш 0.10 дълги и след това затваряш късите 0.10 и в крайна сметка имаш отворено 0.30 дълги с остатъчна сума вече в минус.....,но без да ти е ударил марджин кол-а.....
АБЕ СУПЕР ТЪРСАЧИ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.....,с бънджи скачал ли си.....?
Хайде и много късмет от driverf1.....в превод шофьор Формула 1.....,някой там ме беше понижил само в шофьор 1,ама карай.....
При положение че с тази фатка уж си под нивото вече на маржин кола аджеба къде ще те удари реално всъщност вече?![]()
4ono (13-09-2015)
Не си точно под нивото на марджин кола свободния марджин ти е на минус ,но на текущия баланс минуса не е голям,поне докато не тръгне срещу тебе,обаче тръгне ли в твоя полза печелиш яко,така често пъти правят по конкурсите,но ако си по луд и на реал се прави.
driverf1 (13-09-2015)